Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Puduri, atpūtas komplekss

Puduri, atpūtas komplekss

Puduri, Ķegums, Ogres novads, Latvija, LV - 5020
(+371) 26523410
Juridiskais nosaukums : Vējkrasti SIA
Reģistrācijas numurs : 40003686595
Juridiskā adrese : Puduri, Ķeguma novads, Ogres rajons, LV-5020
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesu nams PUDURI ir jauns atpūtas komplekss. Mēs atrodamies ļoti skaistā vietā, Daugavas krastā, netālu no Ķeguma. Mūsu atpūtas kompleksā Jūs varēsiet atpūsties un izpriecāties, un šo pavadīto laiku Jūs ar prieku atcerēsieties. Jums būs iespēja noīrēt komfortablas 1 - 2 stāvu mājiņas, kurās ir no 2 - 3 guļamistabām, kā arī duša un WC. Šajās mājiņās Jums ir dota arī iespēja izbaudīt kamīnu. Mēs Jums piedāvājam izmantot laivas, ūdens motociklus, kā arī uzspēlēt volejbolu vai basketbolu. Ir pieejama estrāde, kas lieliski kalpo lielu kolektīvu pasākumu un sporta svētku rīkošanai. Viesu atspirdzināšanai piemērots bārs „Karību” stilā. Mazākām kompānijām līdz 35 cilvēkiem ir iespēja izmantot banketa zāli ar virtuvi jubileju svinēšanai, nosalušajiem un nogurušajiem klientiem mēs piedāvājam īstu krievu pirti, pēršanos ar slotiņām un veldzēšanos baseinā - organisma atveseļošanu īsā brīdī. Tagad pieejama jaunuzceltā Rija - kāzu un citu lielu pasākumu rīkošanai. Gaidām visus interesentus, Jūs baudīsiet patiesu atpūtu! Attālums no Rīgas ~ 55 km.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Dažādi numuri Skatīt vairāk   2-vietīgas mājiņas71.14 € Skatīt vairāk   3-vietīgas mājiņas85.37 € Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāle Skatīt vairākVietas kāzu svinībām Skatīt vairākRija (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairākPirts (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Atpūta pie upēm Skatīt vairāk   Atpūta pie Daugavas Skatīt vairāk   Sēņošana    Makšķerēšana    Ogošana Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairākAktīvā atpūta    Volejbola laukumi    Basketbola grozs Skatīt vairāk   Izjādes ar zirgiem Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma    Laivu noma, īre    Ūdens velosipēdu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 135112
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2102864


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri