Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Alefs S, SIA

Alefs S, SIA

Šmerļa iela 3, Rīga, Latvija
(+371) 22066662
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mēs - Latvijas uzņēmums SIA "ALEFS S" izgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu, aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem. Vairāk nekā 10 gadu veiksmīgi darbojoties tirgū, ir uzstādītas tūkstošiem tērauda durvju visā valstī, augsts zināšanu līmenis, darbnieku kompetence un partneru uzticība - ir mūsu vizītkarte, ar kuru mēs lepojamies! Mūsu uzņēmuma tērauda ieejas durvis – tas ir gatavs risinājums Jūsu komfortam un drošībai. Visas SIA "ALEFS S" metāla ieejas durvis ir aprīkotas ar kompānijas "Mottura" pretuzlaušanas slēdzenēm. Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām un uzkrātajai pieredzei, uzņēmuma SIA "ALEFS S" izgatavotajām tērauda durvīm ir neapšaubāmas priekšrocības: - Kalpos vairākas reizes ilgāk par parastajām durvīm; - Tām ir mūsdienīga pretuzlaušanas aizsardzība; - Tie garantē siltuma – skaņas izolāciju; - Estētisks ārējais noformējums; - Jiebkura modeļa garantijas termiņš ir pagarināts līdz 7 gadiem. Profesionāla pieeja, katra klienta individuāla apkalpošanas programma, speciālistu konsultācijas un metāla durvju demokrātiskas cenas - pats pārliecinošākais arguments mūsu uzņēmuma labā. Mūsu pakalpomjumus ir izmantojuši tie, kuriem Jūs uzticaties, un mēs to vērtējam. Ar mums sadarbojas: Lidosta "RĪGA", "Lāčplēša Alus", "Siguldas Gāze", celtniecības kompānija "Reaton", "Triatel" (Telecom Baltija), "Laneks", "Banku augstskola", "Cido" pārtikas grupa, klubs "LA Rocca", "Jēkabpils" cietums u.c.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis    Ārdurvis    Iekšdurvis    Metāla durvis Skatīt vairāk   Speciālas nozīmes durvis Durvju ražošana    Durvju drošības speciālista konsultācijas    Durvju nomērīšana    Durvju projektēšana    Durvju dizaina izstrāde    Siltumizolācija un skaņas izolācija durvīm    Durvju uzstādīšana, montāža
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40737
Meklēšanas rezultātos parādīts : 235044


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Visi banneri