Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
220.lv interneta veikala ofiss

220.lv interneta veikala ofiss

Krasta iela 52, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 26317702
Pirmdiena09:00 - 18:00
Otrdiena09:00 - 18:00
Trešdiena09:00 - 18:00
Ceturdiena09:00 - 18:00
Piektdiena09:00 - 18:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Pigu Latvia, SIA
Reģistrācijas numurs : 43603025092
Juridiskā adrese : Latgales iela 257, Rīga, LV-1019
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Uzņēmuma apraksts: 220.lv ir Nr. 1 interneta veikals Latvijā. 220.lv preču sortimentā atrodama gan sadzīves tehnika, datortehnika, TV, mobilie telefoni, foto un video tehnika. Tāpat iespējams atrast dažādas preces skaistumkopšanai – kosmētiku, smaržas un tehniku skaistumam. Var iegādāties visu nepieciešamo mājai un remontam, dārzam un saviem mājas mīluļiem, tūrismam, atpūtai, sportam, kā arī preces bērniem un rotaļlietas. 220.lv atradīsiet visdažādāko preču klāstu par labām cenām! Iegriežoties interneta veikalā 220.lv, Jums ir iespēja ne tikai pasūtīt preces, bet arī, tās aptaustīt un apskatīt, jo 220.lv ir arī vairāki veikali, kas atrodas Rīgā, Daugavpilī un Liepājā. Iegādājoties preces interneta veikalā 220.lv, Jūs varēsiet tās saņemt jau pāris dienu laikā jebkurā vietā Latvijā. Ja radušies jautājumi vai neskaidrības par preci, droši zvaniet uz tālruni 25220220. 

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikali
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16467
Meklēšanas rezultātos parādīts : 53617


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Visi banneri