Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Muižnieki, kempings

Muižnieki, kempings

Muiznieki, Rendas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3319
(+371) 22001442
(+371) 29476530
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Labiekārtots kempings atrodas Usmas ezera krastā, skaisti sakopta meža teritorijā. Pie mums iespējams atpūsties sešvietīgās apsildāmās mājiņās ar visām ērtībām, viesu namā ar kamīnzāli, pirti un četrām istabiņām pārnakšņošanai. Ir arī atsevišķa lauku pirtiņa, var izīrēt baļļu. Sportošanai volejbola laukums un basketbola grozs. Var iznomāt katamarānus, makšķernieku laivas, kanoe laivas, SUP dēļus, kā arī tūrisma kanoe laivas ceļošanai. Var pasūtīt izbraukumus ar jahtu. Bērniem - bērnu laukums. Labiekārtotas telšu vietas. Ļoti labas vietas makšķerēšanai, ogošanai, sēņošanai. Kempings atrodas izdevīgā vietā, jo no mums līdz vairākām tuvākajām Kurzemes pilsētām ir neliels attālums.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairāk   Treileru pieslēgums    Viesu nami Skatīt vairāk      Banketu zāles un telpas svinībām       Pirtis Skatīt vairāk      Ūdens baļļa    Kempingi Skatīt vairāk      6-vietīgas mājiņas Skatīt vairākMAZĀ PIRTS (Pirtis) Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Ogošana    Sēņošana    Atpūta pie ezeriem       Atpūta pie Usmas ezera Skatīt vairāk      Zivju kūpināšana       Makšķerēšana       SUP dēļu noma, īre Sporta spēļu laukumi Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma    Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Ūdens velosipēdu noma Ēdināšanas pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 140599
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2077041


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Visi banneri