Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kliģi, atpūtas komplekss

Kliģi, atpūtas komplekss

Kliģu atpūtas bāze, Pienava, Džūkstes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3147
(+371) 29228454
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

ATPŪTAS KOMPLEKSS "KLIĢI" ATRODAS KLUSĀ VIETĀ, PIE KLIĢU EZERA, KUR PAVERAS BRĪNUMJAUKAS DABAS AINAVAS UN ROMANTISKI SKATI.

PIEDĀVĀTĀS IESPĒJAS: Vieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; Relaksēšanās pirtī, ezerā, makšķerējot, pie ugunskura, pie kamīna ; Ērtas naktsmītnes jaunā guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; Vasaras terase, sporta laukumi, estrāde, laivas un katamarāni.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Sporta spēļu laukumi    Izbraucieni ar laivām Skatīt vairāk   Katamarānu noma, īre    Plostu noma Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairāk   Makšķerēšana    Šūpoles    Nojume svinībām un pasēdēšanai Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākNaktsmītnes    Guļbūve (Viesu nami) Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   8-vietīgas kotedžas    Telšu vietas Skatīt vairāk   Kempingi Pirtis Skatīt vairāk   Džakuzi Bērnu rotaļu laukumi Nometnes bērniem un jauniešiem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 76811
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1801253


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Visi banneri