Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rasu Dārzniecība, SIA

Rasu Dārzniecība, SIA

Rasas, Birzgales pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5033
(+371) 20384803
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm.

Uzņēmuma vecums ir neliels, bet personīgā pieredze dārzkopības nozarē jau 15 gadi.

Ņemot vērā , ka pagaidām audzētavai 2. gadiņi, tad nu priekš trešās sezonas cenšamies maksimāli paplašināt sortimentu.

Pie mums noteikti varēsiet atrast ar ko palutināt savu dārzu un savu dvēseli.

Nepieciešamības gadījumā konsultēsim, palīdzēsim piemeklēt Jums nepieciešamos augus. 

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDārzniecības    Puķu stādi Skatīt vairāk      Ziemcietes Skatīt vairāk      Vasaras puķes Skatīt vairāk      Ziedi iekaramos podos Skatīt vairāk      Ziedi podos Skatīt vairāk      Graudzāles Skatīt vairāk      Atraitnītes Skatīt vairāk      Akmensdārzu augi Skatīt vairāk      Augi kapu apstādījumiem Skatīt vairāk      Dobju puķes Skatīt vairāk      Dekoratīvie āra augi Skatīt vairāk   Dārzeņu stādi Skatīt vairāk      Kāpostu stādi Skatīt vairāk      Salātu stādi       Garšaugu un Zaļumu Stādi Skatīt vairāk         Bazilika stādi Skatīt vairāk         Sakņu selerijas stādi Skatīt vairāk         Piparmētru stādi Skatīt vairāk         Rozmarīna stādi Skatīt vairāk         Ārstniecības salvijas stādi Skatīt vairāk      Garšaugi Skatīt vairāk      Tomātu stādi Skatīt vairāk      Gurķu stādi Skatīt vairāk      Paprikas stādi Skatīt vairāk      Čilī stādi Skatīt vairāk      Baklažānu stādi Skatīt vairāk      Ķirbju stādi Skatīt vairāk      Kabaču stādi Skatīt vairāk      Patisonu stādi Skatīt vairāk      Arbūzu stādi Skatīt vairāk      Meloņu stādi       Zemeņu stādi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 849
Meklēšanas rezultātos parādīts : 3003


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Visi banneri