KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Puduri, atpūtas komplekss

Puduri, atpūtas komplekss

Puduri, Ķegums, Ogres novads, Latvija, LV - 5020
(+371) 26523410
Juristische-Person : Vējkrasti SIA
Eintragungsnummer : 40003686595
Juristische adresse : Puduri, Ķeguma novads, Ogres rajons, LV-5020
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Viesu nams PUDURI ir jauns atpūtas komplekss. Mēs atrodamies ļoti skaistā vietā, Daugavas krastā, netālu no Ķeguma. Mūsu atpūtas kompleksā Jūs varēsiet atpūsties un izpriecāties, un šo pavadīto laiku Jūs ar prieku atcerēsieties. Jums būs iespēja noīrēt komfortablas 1 - 2 stāvu mājiņas, kurās ir no 2 - 3 guļamistabām, kā arī duša un WC. Šajās mājiņās Jums ir dota arī iespēja izbaudīt kamīnu. Mēs Jums piedāvājam izmantot laivas, ūdens motociklus, kā arī uzspēlēt volejbolu vai basketbolu. Ir pieejama estrāde, kas lieliski kalpo lielu kolektīvu pasākumu un sporta svētku rīkošanai. Viesu atspirdzināšanai piemērots bārs „Karību” stilā. Mazākām kompānijām līdz 35 cilvēkiem ir iespēja izmantot banketa zāli ar virtuvi jubileju svinēšanai, nosalušajiem un nogurušajiem klientiem mēs piedāvājam īstu krievu pirti, pēršanos ar slotiņām un veldzēšanos baseinā - organisma atveseļošanu īsā brīdī. Tagad pieejama jaunuzceltā Rija - kāzu un citu lielu pasākumu rīkošanai. Gaidām visus interesentus, Jūs baudīsiet patiesu atpūtu! Attālums no Rīgas ~ 55 km.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFreizeitszentren, Komplexe mehr DetailsHotels und Unterkunft mehr Details   Hotelzimmer mehr Details   2-Bett-Hütten71.14 € mehr Details   3-Bett-Hütten85.37 € mehr Details   Zeltplätze mehr DetailsBankettsäle mehr Details   Kaminsaal mehr DetailsPlätze für Hochzeitsfeiern mehr DetailsRija (Hallen für Konferenzen und Seminare) mehr DetailsPirts (Hallen für Konferenzen und Seminare) mehr DetailsSaunas mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details   Lapenes mehr Details   Piknikplätze mehr Details   Erholung auf dem Fluss mehr Details   Erholung am Duagva mehr Details   Sēņošana    Angeln    Ogošana Platz für Sportveranstaltungen mehr DetailsAktive Unterhaltung    Volleyballplätze    Basketbola grozs    Ausritt mit den Pferden mehr DetailsSporta un tūrisma inventāra noma    Verleih der Boote    Ūdens velosipēdu noma
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 134716
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 2093355


Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, Versetzung Service
ZEBRA MOVERS LATVIJA, Versetzung ServiceZebra Fracht, Transport und Verpackung von Gegenständen, Lagerung, Transport von Kunstgegenständen und Versicherungen, Umzug, Umzug von Gegenständen, Umzug, Umzug, Umzug von Riga, Umzugsunternehmen, Umzug, Büroumzug, Büroumzug, Umzugsservice, Laderservice, Umzugsservice, Umzug persönlicher Gegenstände, Bewegung. Umzugsunternehmen Riga, Büroumzug, Umzugsunternehmen, Umzugsdienste, Transportdienste. Internationale Umzugsunternehmen
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
BV Pack, SIA, Verpackung
BV Pack, SIA, VerpackungBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Būvcentrs, Baumarkt
Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Neptūns, Restaurant
Neptūns, RestaurantRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Visi banneri