Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece

Kristīne Boļšedvorova, māksliniece

Jāņa Endzelīna iela 7 - 33, Rīga, Latvija, LV-1029
(+371) 26729151
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Māksliniece - keramiķe, strādāju ar dažādiem materiāliem.Veidoju darbus no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. . Zīmēju dažādās tehnikās (ar ogli, tušu, sauso eļļas otu) gleznoju eļļā un akvarelī (klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti ) visi darbi ir pārdošana. Pieņemu pasūtījumus. Pavasarī un vasarā piedavāju bērniem in vinu vecakiem pasiem veidot brinišķigus darbus no māla.

Piedavāju radošo darbnīcu bērniem . Kopā mēs macīsimies veidot , zimēt , gleznot , stradāt ar papīru un citiem materialiem . Nodarbības notiek Vienības Gatvē 109.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTīgers,Suns,dzīvnieki (Dāvanas) Skatīt vairākkeramikas apdedzināšana (Radošās darbnīcas) Skatīt vairākLietišķā māksla Glezniecība Skatīt vairākGleznas Skatīt vairāk   Akvarelis Skatīt vairāk   Ainavas Skatīt vairāk   ziedi (Klusā daba, glezniecība) Skatīt vairāk   Ziedu gleznošana Skatīt vairāk   Tušas zīmējumi Skatīt vairāk   Zīmējumi Skatīt vairākstrūklaka (Porcelāns) Skatīt vairākPorcelāna apgleznošana Skatīt vairākFloristika Skatīt vairāk   Automašīnu floristiska noformēšana, dekorešāna Skatīt vairāk   Adventes vainagi    Ziedu kompozīcijas Foto pakalpojumi Skatīt vairākKeramikas izstrādājumi Skatīt vairāk   Vāzes Skatīt vairāk   Keramikas pudeles    Keramikas sīkplastika Skatīt vairāk   Enģeļi~ 14.23 € Skatīt vairāk   Svečturi Skatīt vairāk   Keramijas krājkasītes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 67484
Meklēšanas rezultātos parādīts : 856898


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Visi banneri