Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece

Kristīne Boļšedvorova, māksliniece

Jāņa Endzelīna iela 7 - 33, Rīga, Latvija, LV-1029
(+371) 26729151
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Māksliniece - keramiķe, strādāju ar dažādiem materiāliem.Veidoju darbus no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. . Zīmēju dažādās tehnikās (ar ogli, tušu, sauso eļļas otu) gleznoju eļļā un akvarelī (klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti ) visi darbi ir pārdošana. Pieņemu pasūtījumus. Pavasarī un vasarā piedavāju bērniem in vinu vecakiem pasiem veidot brinišķigus darbus no māla.

Piedavāju radošo darbnīcu bērniem . Kopā mēs macīsimies veidot , zimēt , gleznot , stradāt ar papīru un citiem materialiem . Nodarbības notiek Vienības Gatvē 109.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTīgers,Suns,dzīvnieki (Dāvanas) Skatīt vairākkeramikas apdedzināšana (Radošās darbnīcas) Skatīt vairākLietišķā māksla Glezniecība Skatīt vairākGleznas Skatīt vairāk   Akvarelis Skatīt vairāk   Ainavas Skatīt vairāk   ziedi (Klusā daba, glezniecība) Skatīt vairāk   Ziedu gleznošana Skatīt vairāk   Tušas zīmējumi Skatīt vairāk   Zīmējumi Skatīt vairākstrūklaka (Porcelāns) Skatīt vairākPorcelāna apgleznošana Skatīt vairākFloristika Skatīt vairāk   Automašīnu floristiska noformēšana, dekorešāna Skatīt vairāk   Adventes vainagi    Ziedu kompozīcijas Foto pakalpojumi Skatīt vairākKeramikas izstrādājumi Skatīt vairāk   Vāzes Skatīt vairāk   Keramikas pudeles    Keramikas sīkplastika Skatīt vairāk   Enģeļi~ 14.23 € Skatīt vairāk   Svečturi Skatīt vairāk   Keramijas krājkasītes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 67500
Meklēšanas rezultātos parādīts : 856898


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Visi banneri