Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dūšeļu kempings laivas

Dūšeļu kempings laivas

"Kempings Dūšeļi", Liepājas šoseja, Babītes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2107
(+371) 26367717
Juridiskais nosaukums : Kempings Dūšeļi, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103803712
Juridiskā adrese : "Kempings Dūšeļi", Babītes pagasts, Mārupes novads, LV-2107
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV04HABA0551038533001
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kempings Dūšeļi pie Babītes ezera:

  • Koka un plasmasas laivu noma,
  • Krasta cope vasarā un ziemā,
  • Pīļu medības,
  • Distanču slēpju noma + trase,
  • SUP dēļu noma,
  • Velo noma,
  • Brīvdienu mājas divām personām
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKempingi90 - 130 € Skatīt vairākAtpūta uz ūdens Skatīt vairāk   Laivu noma, īre12 - 15 € Skatīt vairāk   Koka un stiklšķiedras laivu noma (Laivu noma, īre)10 - 15 € Skatīt vairākMedības un makšķerēšana Skatīt vairāk   Medības Skatīt vairāk   Cope (Makšķerēšana) Skatīt vairāk   Ūdensputnu medības Skatīt vairākAtpūta pie Babītes ezera (Atpūta pie dabas) Skatīt vairākAtpūta pie ūdens Skatīt vairākBrīvdienu mājas Skatīt vairākKempinga mājas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 39749
Meklēšanas rezultātos parādīts : 672692


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Visi banneri