Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Eglieni, viesu māja

Eglieni, viesu māja

Eglieni, Jaunbērzes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3717
(+371) 29537991
(+371) 29714879 - krodziņa nummurs
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Atpūtas kompleksā darbojās krodziņš "Eglieni ", darba laiks no 10.00. līdz 20.00 - ēdiens tiek gatavots tikai pēc pasūtījuma , brīvdienās jārēķinās ar to , ka kāds laika sprīdis paies līdz tiksiet pie maltītes , taču laiku kavēs  trušu saime un aitiņa , varēsiet tos pabarot un samīļot.Bērniem batuts , bērnu spēļu laukumiņš un izjādes ar poniju. Ir iespēja lielākiem bērniem izbraukt ar kvadraciklu pa trasīti.

Klājam banketu, kāzu , bēru galdus. Kompleksā atrodas trīs viesu mājas ar pirtīm, svinību zāle līdz 60 personām (piedāvājam ēdināšanu ), āra telts līdz 50 personām, apkurināms kubls, dīķi, sporta laukumi, bērnu rotaļu laukums.

Baudpilna , relaksējoša atpūta tikai 30 min braucienā no Rīgas, Rīga - Liepāja šosejas malā. Ja vēlaties tikai pārnakšņot, tad varat to darīt labiekārtotās, ērtās istabiņās ar WC un dušu. Vasarā sirdi priecēs labi iekopta apkārtne ar lielu, skaistu dārza kamīnu un plašu lapeni. Ir slotiņas dažādām gaumēm ,grils, trauki, gultas veļa, bezvadu internets.

Aizmirstiet ikdienas rūpes un ļaujieties atpūtai!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAktīvā atpūta    Volejbola laukumi Skatīt vairāk   Karaoke    Novus Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ūdens Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Apkurināms kubls50 € Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPirts māja (Naktsmītnes)100 € Skatīt vairāk   Viesu māja (Viesu nami)150 - 500 € Skatīt vairākKrodziņi    Mednieku namiņš (Viesu mājas)35 - 100 € Skatīt vairākKafejnīcas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 118174
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1349173


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Visi banneri