Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kļava

Kļava

Stabu iela 474a, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67291111
(+371) 29207964
7291110
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA "Kļava" ir uzņēmums, kas Latvijas tirgū strādā jau kopš 1991. gada – sākotnēji kā būvuzņēmums, veicot dažādas sarežģītības remontu un celtniecības darbus Rīgā, Jūrmalā un tuvākajā apkārtnē. Pēdējos septiņus gadus viena no vadošajām nozarēm ir kokmateriālu ražošana, tirdzniecība un eksports. Izmantojam terminālu Bolderājā, kur veicam zāģmateriālu apstrādi. No turienes ari eksportējam žāvētus, šķirotus un impregnētus kokmateriālus uz Angliju, Vāciju, Dāniju un Norvēģiju. Viena no “Kļavas” jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu RINGO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai. SIA “Kļava” ir izveidojusies veiksmīga, vairāku gadu sadarbība, ar tādām pieredzējušām un sevi pierādījušām, Latvijas firmām kā "SCO Centrs" no Valmieras, SIA UPTK no Liepājas, A/S Būve Plus,SIA "High Castle" ar objektu Ādažos,SIA "Ameks Celtnieks", SIA "Stārastāni",kā arī veikalā "Elis" Ulmaņa gatvē 2, kur tiek uzstādītas un izvietotas SIA “Kļava” piedāvātās Vācu durvju ražotāja "Schwering Turenwerk GmbH
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis un logi    Durvis Skatīt vairāk       Skatīt vairāk      Iekšdurvis ar lamināta parklājumu Skatīt vairāk      Finierētas iekšdurvis Skatīt vairāk      Krāsotas iekšdurvis Skatīt vairāk      Iekšdurvis ar stiklu un dekoratīviem elementiem Skatīt vairāk      Stikla iekšdurvis Skatīt vairāk   Ārdurvis Skatīt vairāk      Krāsotas koka ārdurvis Skatīt vairāk      Finierētas ārdurvis Skatīt vairāk   Ugunsdrošas durvis    Logi       Plastikāta logi, PVC logi       Alumīnija logi       Koka logi Ziemas dārzi Krēsli Skatīt vairāk   Teātra krēsli Skatīt vairāk   Kinoteātru krēsli Skatīt vairāk   Krēsli koncertzālēm Skatīt vairāk   Stadionu krēsli Skatīt vairāk   Teleskopiskās tribīnes sporta zālēm
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 83599
Meklēšanas rezultātos parādīts : 687925


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Visi banneri