Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma

Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma

Abavas iela 31, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 28759920
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūsu piedāvājumā ir:

  • Pārvietojamās pirtis - mucas
  • Pārvietojamās baļļas (kubli)
  • Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus
  • SUP dēļu noma
  • Dārza spēles : mini florbols, mini futbols, lidojošie maisiņi, disku golfs, badmintons, krāsainā jenga, jenga, cirks, domino, riču-raču

Vienlaicīgi varam apkalpot 85 laivotāju lielu grupu.

  • 9 divvietīgi atpūtas kajaki (2 pieaugušie, max.: 230 kg)
  • 5 divvietīgi kanoe (2 pieaugušie, max.: 270 kg)
  • 16 trīsvietīgas kanoe (2 pieaugušie + 1 pusaudzis, max.: 270 kg)
  • 2 četrvietīgas (2 pieaugušie + 2 pusaudži, max.: 350 kg)
  • 1 vienvietīgs atpūtas kajaks (1 pieaugušais, max.: 200 kg)
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMobilās, pārvietojamās pirtis    Pirtis Pārvietojamo kublu noma    Kubli    Apkurināms kubls    Džakuzi SUP dēļu noma, īre Laivu noma, īre    Kajaki, kajaku noma, īre    Kanoe laivu noma, īre Dārza spēļu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5546
Meklēšanas rezultātos parādīts : 25617


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Visi banneri