Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija

Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija

A.Upīša iela 20, Preiļi, Preiļu novads, Latvija, LV-5301
(+371) 29478483 - Aleksandrs Nesterjuks
(+371) 29516450 - Alina Nesterjuka
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
''NESTER CUSTOM" ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus. Mūsdienās NESTER CUSTOM māksla ir atrodama mūsu uzņēmumā galerijās. Viss galerijas iekšējais un ārējais dizains izgatavots atbilstoši mūsu zīmola stilam. Galerijas apmeklējums ļauj jums arī tieši izjust un izprast mūsu uzņēmuma koncepciju un iespējas veiksmīgā jūsu modernās mājas vai dzīvokļa iekšējā un ārējā apdares jomā.

Moto & Metal NESTER CUSTOM mākslas galerija ir izklaides komplekss, kurā var aplūkot CUSTOM motociklus, unikālas metāla skulptūras un unikāla dizaina mēbeli. Stilīga, maza, oriģināla kafejnīca pārsteigs jūs ar izsmalcinātiem desertiem. Galerijas verandā būs iespējams pacelt zīmola ūdenspīpes. Mēs piedāvājam jums izmantot pakalpojumus, braukt ar motocikliem ar ratiem, īrēt elektriskos skūterus vai izmēģināt Willy automašīnu (simulatoru braukšanas uz motocikla aizmugurējā riteņa). Mūsu veikalā jūs varat iegādāties suvenīrus ar mūsu atribūtiku. Mūsu mākslas galerijas fotogrāfs jums veiks profesionālas un unikālas fotogrāfijas, kas jūs iepriecinās un iedvesmos. Un arī daudz pārsteidzošāks un patīkamāks gaida jūs pie mums !!!

Interneta veikalā "NESTER CUSTOM SHOP" un galerijā nopērkami interjera priekšmeti un stilīgas drēbes. Piedāvāts apģērba dizains, kas izveidots, pamatojoties uz moderno stilīgo mākslu no NESTER CUSTOM, kā arī visu citu suvenīru dizains.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslas saloni un galerijas Skatīt vairāk   Industriālais dizains Skatīt vairāk   Kafejnīcas Skatīt vairāk   Meistarklases, darbnīcas Skatīt vairāk   Ekskursijas skolēniem Skatīt vairāk   Kāzu pieturvietas, programmas, atrakcijas Skatīt vairāk   Interjera priekšmeti Skatīt vairāk      Galdi Skatīt vairāk      Krēsli Skatīt vairāk      Lampas Skatīt vairākFoto pakalpojumi Skatīt vairākMotociklu darbnīcas, dizains Skatīt vairāk   Motociklu noma Skatīt vairākMetālapstrāde Skatīt vairāk   Automašīnu krāsošana Skatīt vairāk   Auto virsbūves pulēšana    Virsbūves remonts Skatīt vairāk   Auto restaurācijas darbi Skatīt vairāk   Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība    Metāla pretkorozijas apstrāde
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19658
Meklēšanas rezultātos parādīts : 390417

PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Visi banneri