Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija

Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija

A.Upīša iela 20, Preiļi, Preiļu novads, Latvija, LV-5301
(+371) 29478483 - Aleksandrs Nesterjuks
(+371) 29516450 - Alina Nesterjuka
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
''NESTER CUSTOM" ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus. Mūsdienās NESTER CUSTOM māksla ir atrodama mūsu uzņēmumā galerijās. Viss galerijas iekšējais un ārējais dizains izgatavots atbilstoši mūsu zīmola stilam. Galerijas apmeklējums ļauj jums arī tieši izjust un izprast mūsu uzņēmuma koncepciju un iespējas veiksmīgā jūsu modernās mājas vai dzīvokļa iekšējā un ārējā apdares jomā.

Moto & Metal NESTER CUSTOM mākslas galerija ir izklaides komplekss, kurā var aplūkot CUSTOM motociklus, unikālas metāla skulptūras un unikāla dizaina mēbeli. Stilīga, maza, oriģināla kafejnīca pārsteigs jūs ar izsmalcinātiem desertiem. Galerijas verandā būs iespējams pacelt zīmola ūdenspīpes. Mēs piedāvājam jums izmantot pakalpojumus, braukt ar motocikliem ar ratiem, īrēt elektriskos skūterus vai izmēģināt Willy automašīnu (simulatoru braukšanas uz motocikla aizmugurējā riteņa). Mūsu veikalā jūs varat iegādāties suvenīrus ar mūsu atribūtiku. Mūsu mākslas galerijas fotogrāfs jums veiks profesionālas un unikālas fotogrāfijas, kas jūs iepriecinās un iedvesmos. Un arī daudz pārsteidzošāks un patīkamāks gaida jūs pie mums !!!

Interneta veikalā "NESTER CUSTOM SHOP" un galerijā nopērkami interjera priekšmeti un stilīgas drēbes. Piedāvāts apģērba dizains, kas izveidots, pamatojoties uz moderno stilīgo mākslu no NESTER CUSTOM, kā arī visu citu suvenīru dizains.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslas saloni un galerijas Skatīt vairāk   Industriālais dizains Skatīt vairāk   Kafejnīcas Skatīt vairāk   Meistarklases, darbnīcas Skatīt vairāk   Ekskursijas skolēniem Skatīt vairāk   Kāzu pieturvietas, programmas, atrakcijas Skatīt vairāk   Interjera priekšmeti Skatīt vairāk      Galdi Skatīt vairāk      Krēsli Skatīt vairāk      Lampas Skatīt vairākFoto pakalpojumi Skatīt vairākMotociklu darbnīcas, dizains Skatīt vairāk   Motociklu noma Skatīt vairākMetālapstrāde Skatīt vairāk   Automašīnu krāsošana Skatīt vairāk   Auto virsbūves pulēšana    Virsbūves remonts Skatīt vairāk   Auto restaurācijas darbi Skatīt vairāk   Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība    Metāla pretkorozijas apstrāde
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19975
Meklēšanas rezultātos parādīts : 397169


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Visi banneri