Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sers, karnevāla tērpu noma

Sers, karnevāla tērpu noma

Cēsu iela 31, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67360918
(+371) 29299889
Apraksts

Ja pošaties karnevālam, masku ballei vai tematiskajai ballītei, sporta spēļu pasākumam, fotosesijai, bērnu ballītei, tematiskajam pasākumam vai vakarēšanai draugu lokā – tiekat laipni gaidīti i. u. Sers tērpu nomā.

Tiem, kuri vēlas nomāt kostīmu. Jāņem vērā, ka pastāv iespēja noskatīto tērpu aizrunāt pat vairākas nedēļas pirms pasākuma.

Tērps parasti tiek nomāts uz 3 dienām, cenu amplitūda no 10 – 30 eiro uz pasākumu.

Tērpu krājumā dažādu stilu kostīmi – sākot ar bruņiniekiem, mūkiem, princešu kleitām, rokoko, baroka, renesanses, ampīra līdz pat pagājušā gadsimta beigu posmam (atradīsies 50, 60, 70. gadu kā arī disko tērpi). Krājumā ir arī 19. gs. nogales un 20. gs sākuma tērpi, frakas. Palīdzēsim, ja nepieciešams tāds sīkums kā – boa, spalvas, bikšturi, tauriņi, žabo, cimdi, spieķi, parūkas, vēdekļi, saulessargi, diadēmas, kroņi,…un skaistās venēcijas maskas!

Varbūt negribat ceļot vēsturē, bet apkārt pasaulei? Ir pieejami dažādu tautību kostīmi sākot ar latviešu tautiskajiem brunčiem, linu krekli un bikses, vestes, sarafāni, austrumu tērpi, kimono, kovboji, indiāņi, spāņi, čigāni, bavārieši, skoti, grieķi,…

Lai iepriecinātu bērnus varat pārtapt par pasaku tēlu (Šreku, pinokio, alisi, sarkangalvīti,..) dzīvnieku (lāci, lapsu, govi, suni,..) vai supervaroni (surepermenu, betmenu, melifesentu, kaķsievieti, ) rūķi, feju, jeb kādu tēlu no cirka – omulīgu klaunu vai virves dejotāju.

Atradīsim arī šo to no kino – Merilna Monro, Čaplins, Napaleons varbūt musketieris?

Vai varbūt ir pienācis laiks kļūt par Ziemassvētku vecīti, sniega karalieni,sniegbaltīti ?!

Ja ballējoties tērps ir cietis – jāmaksā sāpju nauda, atkarībā no skādes lieluma.

Lūgums pret tērpiem izturēties saudzīgi – nelietot baltos dezodorantus, smaržas, matu lakas parūkās.

Ja pieņem, ka dzīve ir teātris, tad katrs no mums ir režisors un galvenais varonis šajā neuzrakstītajā mistērijā – mūsu tērps atbilstošā vietā un laikā palīdz šo mistēriju izdzīvot kopā ar līdzcilvēkiem, iesaistoties spēlē…Kura loma ir labāka – hamleta, lāčplēša, ofēlijas vai kristīnes?

Lomu robežas novelkam mēs paši!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKarnevāla tērpi, maskas, kostīmi    Vēsturiskie Kostīmi Skatīt vairāk      Viduslaiku tērpi    20. gadsimta tērpi Skatīt vairāk      20.-30. gadu tērpi    Apmetņi    Pasaku tēlu tērpi Skatīt vairāk      Raganu tērpi       Feju tērpi       Salaveču un rūķu tērpi    Varoņi un supervaroņi Skatīt vairāk   Dzīvnieku kostīmi Skatīt vairāk   Klaunu kostīmi    Austrumu tērpi    Maskas Skatīt vairāk   Karnevāla tērpu aksesuāri Skatīt vairāk      Parūkas Skatīt vairāk      Cepures Skatīt vairāk   Karnevāla tērpi bērniem un pieaugušajiem       Sieviešu kostīmi Skatīt vairāk      Vīriešu kostīmi Skatīt vairāk      Bērnu kostīmi Skatīt vairāk   Karnevāla tērpu noma, kostīmu īre
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 309922
Meklēšanas rezultātos parādīts : 544206

Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Visi banneri