Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Višķezers, atpūtas vieta

Višķezers, atpūtas vieta

Pilskalni, Ostrova, Višķu pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija, LV-5481
(+371) 26549373
(+371) 26368834
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Atpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir iekopta vieta peldēšanai, sporta laukums-jautrībai un forši lomi makšķerniekiem!

 

Vasaras sezonā var izmantot četras labiekārtotas mājiņas, kā arī nojumi (100 kvm) lielākām svinībām!

Jauki atpūsties varēs arī pie ugunskura un nakšņot līdzi paņemtajās teltīs!

 

Ziemas aukstumos būs patīkami sasildīties tuvāko radu vai draugu lokā, pirts banketu zālē (25 cilv.).

Pirts otrajā stāvā varēs atlaisties kāds nogurušais līksmotājs!

 

Pastaigājoties var nokļūt līdz putnu novērošanas tornim, no kura skatienam paveras jauki dabas skati uz Višķu ezeru, Luknas ezeru un grandiozo Višķu baznīcu! Apmēram 12km attālumā no brīvdienu nama atrodas Aglonas pilsēta, kurā varēsiet apmeklēt Aglonas baziliku, maizes muzeju un citas interesantas vietas! Un 200m no atpūtas vietas ir ierīkots velotūristu maršruts - "Luknas aplis".

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBrīvdienu mājas Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk   Pirtis Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Izbraukuma ēdināšana Atpūta pie ezeriem Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Atpūta pie dabas    Telšu vietas    Ugunskura vietas    Šūpoles Sporta spēļu laukumi    Volejbola laukumi    Batuti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 54276
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1155092

Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Visi banneri