Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dižāpas, kempings

Dižāpas, kempings

Dižāpas, Rendas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3319
(+371) 26396247
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atpūta Usmas ezera krastā.Saule, vējš un mazā jūra(Usma).Iespēja atpūsties gan mājiņās, gan ar teltīm.Pagatavot gardu maltīti uz ugunskura, vai nokūpināt paša noķerto zivi. Pēršanās melnajā čigānu pirtī ar smaržīgajām slotiņām.Laivu noma,cope, katamarāns.Bērniem šūpoles un batuts, gokartu noma (līdz 10 gadiem), mazajiem smilkšu kaste ar mantām.Smilkšaina pludmale, laipa. Pieejams kafijas automāts.
Atstājiet savas rūpes pilsētā un saplūstiet ar dabu.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKempingi Skatīt vairāk   Kempinga mājiņas    Kempings pie Usmas ezera Skatīt vairākPirtis    Čigānu pirts Skatīt vairākNaktsmītnes    5-vietīgas mājiņas    Kamīnzāle Atpūta pie Usmas ezera Skatīt vairākIzbraucieni ar motorlaivām Peldvietas Skatīt vairākSērfošana Nojume svinībām un pasēdēšanai Terases atpūtai un svinībām Ugunskura vietas Sporta pasākumi Telšu vietas Šūpoles Skatīt vairākPludmales volejbola laukumi Skatīt vairākMakšķerēšana Piknika vietas Skatīt vairākSēņošana Ogošana Peintbols (iepriekš piesakot)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 304840
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1472776

Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Visi banneri