Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dižāpas, kempings

Dižāpas, kempings

Dižāpas, Rendas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3319
(+371) 26396247
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atpūta Usmas ezera krastā.Saule, vējš un mazā jūra(Usma).Iespēja atpūsties gan mājiņās, gan ar teltīm.Pagatavot gardu maltīti uz ugunskura, vai nokūpināt paša noķerto zivi. Pēršanās melnajā čigānu pirtī ar smaržīgajām slotiņām.Laivu noma,cope, katamarāns.Bērniem šūpoles un batuts, gokartu noma (līdz 10 gadiem), mazajiem smilkšu kaste ar mantām.Smilkšaina pludmale, laipa. Pieejams kafijas automāts.
Atstājiet savas rūpes pilsētā un saplūstiet ar dabu.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKempingi Skatīt vairāk   Kempinga mājiņas    Kempings pie Usmas ezera Skatīt vairākPirtis    Čigānu pirts Skatīt vairākNaktsmītnes    5-vietīgas mājiņas    Kamīnzāle Atpūta pie Usmas ezera Skatīt vairākIzbraucieni ar motorlaivām Peldvietas Skatīt vairākSērfošana Nojume svinībām un pasēdēšanai Terases atpūtai un svinībām Ugunskura vietas Sporta pasākumi Telšu vietas Šūpoles Skatīt vairākPludmales volejbola laukumi Skatīt vairākMakšķerēšana Piknika vietas Skatīt vairākSēņošana Ogošana Peintbols (iepriekš piesakot)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 305557
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1480953


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Visi banneri