Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss

Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss

Zāģkalni, Rendas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3319
(+371) 29195412
(+371) 26345638
Juridiskais nosaukums : Zāģkalni ZS
Reģistrācijas numurs : 46101015273
Juridiskā adrese : Zāģkalni, Rendas pagasts, Kuldīgas rajons, LV-3319
Banka : AB "Swedbank" HABALT22
Konta numurs : LV95HABA0551037094114
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

• ZS "Zāgkalni" atrodas Usmas ezera dienvidu galā, un ērtākā piebraukšana tai ir no Rendas puses (Rīgas - Kuldīgas šoseja, pagrieziens pa labi pirms Abavas tilta Rendā).

• "Zāgkalnu" saimnieki spēs piedāvāt lielisku atpūtu makšķerniekiem un viņu ģimenēm gan vasarā, gan - to īpaši uzsverot - arī ziemā. Visas guļbaļķu mājiņas ir apsildāmas, un, protams, arī pēršanās lauku pirtī pēc uz ledus pavadītas dienas nav ar zeltu atsverama.

  • Iespējams rīkot lielākus pasākumus - darba kolektīviem,sporta spēlēm, kāzām u.c. JAUNUMS ! Telts-nojume līdz 120 cilvēkiem. Ir sadarbība ar galdu klājējiem.

• Šeit būs ko darīt gan makšķerniekiem, gan viņu ģimenēm - kamēr vieni copē, citi vasarā var vizināties ar kuteri vai iemēģināt ūdensslēpes un citas ūdens atrakcijas, ziemā - slidot un slēpot, savukārt rudenī saimnieki parādīs lieliskas sēņu un ogu vietas vai ar kuteri izvizinās lieliskā ekskursijā pa ezeru. Varēsiet kūpināt un citādi sagatavot noķertās zivis pēc īpašām "Zāgkalnu" saimnieku receptēm.

Ir iespējams doties arī IZJĀDĒ gan pa mežu takām,gan gar ezeru, gan ir iespēja pamācīties jāt aplokā. Ir iespējami regulāri treniņi iesācējiem.Kopš 2009. gada esam sākuši rīkot arī zirgu sacensības. Droši varat braukt arī ar savu zirgu un palikt pie mums brīvdienu mājiņās, Jūsu zirgam tiks nodrošināts bokss un ēdināšana.

• Vienīgais, ko īpaši der ielāgot ikvienam še atpūsties gribētājam, ir tas, ka, plānojot apciemot "Zāgkalnus", der pieteikties nedēļu, divas iepriekš - gan ziemā, gan vasarā. Šāda lieliska vieta, nudien, tukša nestāv.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Kempingi       Dižā māja (Viesu nami) Skatīt vairāk      Lielā māja (Viesu mājas) Skatīt vairāk      LIELĀ PIRTS (Viesu mājas) Skatīt vairāk      MAZĀ PIRTS (Viesu mājas) Skatīt vairāk      Vasaras māja (6-vietīgas mājiņas) Skatīt vairāk      Telšu vietas Skatīt vairāk      Treileru pieslēgums Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPiknika vietas Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Ūdensslēpošana, ūdensslēpes Skatīt vairāk   Ekskursijas pa Usmas ezeru ar motorlaivu Skatīt vairāk   Izbraucieni ar motorlaivām Skatīt vairāk   Pūslis aiz motorlaivas    Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Sporta un tūrisma inventāra noma    Izjādes ar zirgiem Skatīt vairāk      Jāšanas sacensības - konkūrs Skatīt vairāk   Šūpoles Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem       Atpūta pie Usmas ezera Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi Skatīt vairāk   Zivju kūpināšana Skatīt vairāk   Ogošana Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairākGuļbūvju ražošana, celtniecība, izgatavošana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 228765
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2556848

CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Visi banneri