Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kalves, brīvdienu māja

Kalves, brīvdienu māja

Kalves, Ģibuļu pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3297
(+371) 29446246
(+371) 63221253
Juridiskais nosaukums : Z/S Madaras
Reģistrācijas numurs : 49001010506
Juridiskā adrese : Liepu iela 7, Pastende, Talsu rajons, LV-3251
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atpūtas mājas "Kalves" atrodas Talsu novadā Kalvenes ezera krastā. Viesiem ir pieejamas 7 mājiņas, kurās ir vietas no 2 lidz 10 cilvēkiem.  Mājiņās ir nodrošināta gultasveļa, trauki, gāzes plītiņa, ledusskapis, avota ūdens.  Svinību / semināru māja, līdz  70 cilvēkiem. Māju pagalmos ir nojumes, ugunskura vietas, galdi, grili, malka.  Sportiskām aktivitātēm pieejami 2 pludmales volejbola laukumi, futbola  un basketbola laukumi. Ir iespēja izzīrēt laivas. Viesu rīcībā ir pirts - sauna. Kompleksa teritorijā atrodas 2 bērnu rotaļu laukumi.

Cenas : 1 dienakts no piektdienas līdz svētdienai: Jebkura mājiņa maksā 35 EUR  + 7 EUR par cilvēku diennaktī. Laivu noma 10 EUR /diennaktī.

1 dienakts no pirmdienas līdz ceturtdienai : Jebkura mājiņa maksā 25 EUR + 5 EUR par katru cilvēku diennaktī. 

Citi pakalpojumi: Atsevišķa svinību/semināru māja, līdz 70 cilvēkiem. Cena: 200 EUR /2 dienas + 1 nakts/. Visa kompleksa īre 2 dienām ir 750 EUR.
Sauna 25 EUR/vakars , 15 EUR / 2 stundas.

Kalvenes ezerā var paciemoties uz romantiskas salas, makšķerēt un spiningot zivis. Pie katras mājiņas ezerā atrodas laipas, ir iespēja peldēties un sauļoties, vērot meža putnus un dzīvniekus. Vistuvākajā apārtnē ir bāgātīgas ogu un sēņu vietas. Nepilna kilometra rādiusā atrodas vairāki gleznaini ezeri - Mordangas, Kāņu, Egļu, Rūmiķu ezeri. Ļoti romantiska vieta ģimenes svinībām, kāzu medusmēnesim, Līgo un Jāņu svinībām.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Kempingi Skatīt vairāk   Kalves 1 (Brīvdienu mājas)41.26 - 113.83 € Skatīt vairāk   Kalves 2 (6-vietīgas mājiņas)41.26 - 78.26 € Skatīt vairāk   Kalves 3 (4-vietīgas mājiņas)41.26 - 64.03 € Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākPirtis14.23 - 42.69 € Skatīt vairākAtpūta pie ezeriem Skatīt vairāk   Atpūta pie Kalvenes ezera    Makšķerēšana Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Savvaļas dzīvnieku vērošana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākLaivu noma, īre9.96 € Skatīt vairākPludmales volejbola laukumi Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 113823
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1517838

Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Visi banneri