Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kalves, brīvdienu māja

Kalves, brīvdienu māja

Kalves, Ģibuļu pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3297
(+371) 29446246
(+371) 63221253
Juridiskais nosaukums : Z/S Madaras
Reģistrācijas numurs : 49001010506
Juridiskā adrese : Liepu iela 7, Pastende, Talsu rajons, LV-3251
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atpūtas mājas "Kalves" atrodas Talsu novadā Kalvenes ezera krastā. Viesiem ir pieejamas 7 mājiņas, kurās ir vietas no 2 lidz 10 cilvēkiem.  Mājiņās ir nodrošināta gultasveļa, trauki, gāzes plītiņa, ledusskapis, avota ūdens.  Svinību / semināru māja, līdz  70 cilvēkiem. Māju pagalmos ir nojumes, ugunskura vietas, galdi, grili, malka.  Sportiskām aktivitātēm pieejami 2 pludmales volejbola laukumi, futbola  un basketbola laukumi. Ir iespēja izzīrēt laivas. Viesu rīcībā ir pirts - sauna. Kompleksa teritorijā atrodas 2 bērnu rotaļu laukumi.

Cenas : 1 dienakts no piektdienas līdz svētdienai: Jebkura mājiņa maksā 35 EUR  + 7 EUR par cilvēku diennaktī. Laivu noma 10 EUR /diennaktī.

1 dienakts no pirmdienas līdz ceturtdienai : Jebkura mājiņa maksā 25 EUR + 5 EUR par katru cilvēku diennaktī. 

Citi pakalpojumi: Atsevišķa svinību/semināru māja, līdz 70 cilvēkiem. Cena: 200 EUR /2 dienas + 1 nakts/. Visa kompleksa īre 2 dienām ir 750 EUR.
Sauna 25 EUR/vakars , 15 EUR / 2 stundas.

Kalvenes ezerā var paciemoties uz romantiskas salas, makšķerēt un spiningot zivis. Pie katras mājiņas ezerā atrodas laipas, ir iespēja peldēties un sauļoties, vērot meža putnus un dzīvniekus. Vistuvākajā apārtnē ir bāgātīgas ogu un sēņu vietas. Nepilna kilometra rādiusā atrodas vairāki gleznaini ezeri - Mordangas, Kāņu, Egļu, Rūmiķu ezeri. Ļoti romantiska vieta ģimenes svinībām, kāzu medusmēnesim, Līgo un Jāņu svinībām.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Kempingi Skatīt vairāk   Kalves 1 (Brīvdienu mājas)41.26 - 113.83 € Skatīt vairāk   Kalves 2 (6-vietīgas mājiņas)41.26 - 78.26 € Skatīt vairāk   Kalves 3 (4-vietīgas mājiņas)41.26 - 64.03 € Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākPirtis14.23 - 42.69 € Skatīt vairākAtpūta pie ezeriem Skatīt vairāk   Atpūta pie Kalvenes ezera    Makšķerēšana Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Savvaļas dzīvnieku vērošana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākLaivu noma, īre9.96 € Skatīt vairākPludmales volejbola laukumi Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 114286
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1525169


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Visi banneri