Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gardens, SIA

Gardens, SIA

Kvēles iela 41, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1024
(+371) 26449743
Juridiskais nosaukums : Gardens, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103898427
Juridiskā adrese : Rasas iela 2, Bukulti, Garkalnes novads, LV-1024
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Gardens ir dārzu labiekārtošanas un apzaļumosanas uzņēmums ar pieredzes bagātu komandu un videi draudzīgu domāšanu, mūsu darbs ir arī hobijs- mēs visu darām ar prieku, kvalitāti un reizē lielu atbildību.

Piedāvājam dažādus teritorijas labiekārtošanas, apzaļumošanas un uzkopšanas pakalpojumus.

Mūsu darbības pamatā ir daudzveidīgu pakalpojumu un elastīgu piedāvājumu platforma- mēs piedāvājam gan vienreizēju teritorijas sakopšanu, gan arī regulāru teritoriju kopšanu visa gada garumā, atbilstoši sezonas vajadzībām.

Vairak informācijas par mums: https://gardens.lv

  • Teritoriju labiekārtošana, apzaļumošana
  • Dārzu projektēšana
  • Dārzu ierīkošana un apstādījumu kopšana
  • Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm
  • Zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana
  • Zāliena vertikulēšana un aerācija
  • Dzīvžogu stādīšana un apgriešana
  • Dekoratīvo stādu formēšana
  • Dižstādu stādīšana
  • Akmens dārzu izbūve
  • Dārza rekonstrukcija
  • Krastu, nogāžu stiprināšana un atbalsta sienu būvniecība
  • Dārza automātisko laistīšanas sistēmu uzstādīšana
  • Zemes frēzēšana
  • Sakņu un augļu dārza ierīkošana
  • Augļu koku vainagu veidošana
  • Arborista pakalpojumi, koku kopšana
  • Koku zāģēšana un celmu frēzēšana
  • Teritoriju attīrīšana no krūmiem
  • Meliorācijas grāvju kopšana un atjaunošana
  • Jumta dārzu un terašu labiekārtošana
  • Bruģēšana

Vairak informācijas par mūsu pakalpojumiem: https://gardens.lv/pakalpojumi

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAinavu arhitektūra, dizains Labiekārtošana, apzaļumošana    Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošana    Konsultācijas dārzu, ainavu, parku, apstādījumu ierīkošanai    Dekoratīvo stādu, krūmu, koku formēšana    Dārza dizains un interjers    Teritorijas uzkopšana       Apstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana       Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku uzturēšana       Dārzu rekonstrukcija       Dīķi, dīķu ierīkošana          Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana          Strauti un kaskādes       Akmensdārzu ierīkošana    Arborista pakalpojumi, koku kopšana       Bīstamo koku zāģēšana       Koku un krūmu stādījumu ierīkošana       Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana       Koku un krūmu kopšana       Lielu koku stādīšana       Dzīvžogi          Dzīvžogu kopšana, cirpšana, izgriešana, formēšana          Dzīvžogu stādīšana, ierīkošana    Dārza celiņu, dārza laukumu izveide    Jumta dārzi, japāņu dārzi, akmensdārzi    Mizu mulča    Sēklas un stādi       Zālāju sēklas       Telpaugi       Tūjas    Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana       Zāliena pļaušana, trimerēšana       Zāliena mēslošana    Ziemas dārzi Apstādījumi    Puķu dobju ierīkošana, stādīšana Žogi, sētas Bruģis, bruģakmens    Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi    Granīta oļi    Laukakmeņi Melnzeme Zemes frēzēšana    Dižstādi       Dižstādu piegāde un stādīšana    Paklājzāliens, paklājzāliena ieklāšana Sniega tīrīšana Sniega izvešana Dārzs un sēta    Preces dārzam    Dārza interjera elementi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16553
Meklēšanas rezultātos parādīts : 410500

Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Liedags, viesu māja
Liedags, viesu mājaViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Visi banneri