Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zemeņu krastiņi, lauku māja

Zemeņu krastiņi, lauku māja

Zemeņu krastiņi, Vortņiki, Kastuļinas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5685
(+371) 29185234
Juridiskais nosaukums : Z/S Krastiņi
Reģistrācijas numurs : 41501020359
Juridiskā adrese : Zemeņu krastiņi, p/n Kapiņa, Krāslavas rajons, LV- 5685
Apraksts

Zemeņu Krastiņi.Lauku mājas ar 3 mājiņām, lielu treileri(8 vietas) un telts vietas lauku saimniecībā, Geranimovas-Ilzas ezera krastā. Bioloģiski audzētas zemenes. Dziednieciska pēršana pirtī ar dažādām slotiņām, pirts rituāli. Balto mālu, zemeņu, jogurta , medus un citas ķermeņa un sejas maskas. Kopēja telpa ar skatu uz ezeru. Floristikas darbnīca. Maršruti pa Latgali. Ir ierīkotas vairākas pastaigu takas - zemeņu taka, koku taka, veselības taka. Pasakaina ekskursija ar laivu pa Ilzas Geraņimovas ezeru ar tēju un pastaigu pa Panu pussalu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes8 - 15 € Skatīt vairāk   Telšu vietas3 € Skatīt vairāk   Treileris (Treileru pieslēgums)8 - 10 € Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma Skatīt vairāk   Velosipēdu noma Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairākDabas takas (Atpūta pie dabas) Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairāk   Ogošana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Ilzas Geraņimovas ezers (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairākPirts rituāls (Pirtis) Skatīt vairākSporta spēļu laukumi Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 184345
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1571398


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Visi banneri