Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ungurmuiža, viesu māja

Ungurmuiža, viesu māja

Ungurmuiža, Raiskuma pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4146
(+371) 22007332
(+371) 22007332
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Ungurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem.
Veikti restaurācijas darbi, lai Ungurmuiža atdzimtu par muzeju, sabiedrisku centru un viesu māju. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.

Ungurmuiža ir Gaujas Nacionālā parka klastera biedrs. No 2012.līdz 2015.gadam klasteris realizēja projektu "Gaujas Nacionālā parka tūrisma klasetra attīstība", ko līdzfinansēja Eiropas Reģionālās attīstības fonds un administrēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (2.07.2012. līgums Nr. KAP/2.3.2.3.0/12/01/001).

Projekta rezultātus skatīt www.entergauja.com

MĒS JUMS PIEDĀVĀJAM:

Ekskursijas ar gidu latviešu valodā un svešvalodās, iepriekš piesakot (angļu, krievu, vācu),telpas semināriem, svinībām, plenēriem, restorānu "vecajā skolā", laulību ceremoniju, svinības vai pieturvietu kāzu dienā, 8 divvietīgas istabas nakšņošanai, pastaigas dižozolu parkā, velo nomu apkārtnes iepazīšanai

Ungurmuižas darba laiks:

Piektdiena - Svētdiena 10.00 - 16.00
Muižas apskate, gadījumos, kad kompleksā notiek saviesīgi pasākumi - ierobežota! Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami Skatīt vairāk   Nakšņošana Vidzemē (Naktsmītnes)    Koncerti Skatīt vairākTelpu noma    Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Telpas konferencēm un semināriem    Laulību ceremoniju vietas organizēšana, dekorēšana Atpūta ģimenei ar bērniem    Ekskursijas    Muzeji Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Dabas takas    Parki    Bērnu rotaļu laukumi Viesu mājas Skatīt vairākRestorāni
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 24655
Meklēšanas rezultātos parādīts : 846615


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Visi banneri