Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne

Miolans, SIA, metāla durvju ražotne

Meža iela 4, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 26682900
(+371) 29802901
(+371) 29517701
(+371) 67619130
Juridiskais nosaukums : MIOLANS, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103055064
Juridiskā adrese : Rīga, Kleistu iela 17-70, LV-1067
Apraksts

Metāla DURVIS, SEIFI, metāla SKAPJI, ražošana, miolans.lv

Seifu ražošana, metāla skapju ražošana, seifu izgatavošana pēc individuāliem izmēriem.
Metāla durvis. Nestandartā izmēra metāla durvju izgatavošana un uzstādīšana. Ražošana Rīgā.

Naudas un dokumentu padeves atvilktne, kases lete (kases lādīte, kases modulis) – kases pieņemšanas-nodošanas ierīces, paredzētas materiālu vērtību un dokumentu nodošanas operācijām starp kasieri un klientu.
Metāla vārti, logu restes, nožogojumi, citi nestandarta metālizstrādājumi - izstrādāšana un izgatavošana.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla izstrādājumu, ražošana, piegāde, montāža Metālapstrāde Interneta veikali Durvis un logi    Logu un durvju izgatavošana, montāža    Metāla durvis Skatīt vairāk   Durvju uzstādīšana, montāža Skatīt vairāk   Ārdurvis Skatīt vairāk   Nožogojumi Skatīt vairākOgļu kastes (Grili, mangaļi) Skatīt vairāk   Seifi Skatīt vairāk      Seifi ar laika aizturi Skatīt vairāk      Depozīta seifi Skatīt vairāk      Seifu izgatavošana, ražošana Skatīt vairāk      Ieroču seifi un skapji Skatīt vairāk      Iebūvejamie seifi, sienas seifi Skatīt vairāk      Ugunsdrošie seifi Skatīt vairāk      Metāla skapji dokumentiem Skatīt vairākBanku iekārtas un aprīkojums    Kases pārvietojamās ierīces (moduli) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 59126
Meklēšanas rezultātos parādīts : 792311


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Visi banneri