Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gardens, SIA

Gardens, SIA

Kvēles iela 41, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1024
(+371) 26449743
Juridiskais nosaukums : Gardens, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103898427
Juridiskā adrese : Rasas iela 2, Bukulti, Garkalnes novads, LV-1024
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Gardens ir dārzu labiekārtošanas un apzaļumosanas uzņēmums ar pieredzes bagātu komandu un videi draudzīgu domāšanu, mūsu darbs ir arī hobijs- mēs visu darām ar prieku, kvalitāti un reizē lielu atbildību.

Piedāvājam dažādus teritorijas labiekārtošanas, apzaļumošanas un uzkopšanas pakalpojumus.

Mūsu darbības pamatā ir daudzveidīgu pakalpojumu un elastīgu piedāvājumu platforma- mēs piedāvājam gan vienreizēju teritorijas sakopšanu, gan arī regulāru teritoriju kopšanu visa gada garumā, atbilstoši sezonas vajadzībām.

Vairak informācijas par mums: https://gardens.lv

  • Teritoriju labiekārtošana, apzaļumošana
  • Dārzu projektēšana
  • Dārzu ierīkošana un apstādījumu kopšana
  • Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm
  • Zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana
  • Zāliena vertikulēšana un aerācija
  • Dzīvžogu stādīšana un apgriešana
  • Dekoratīvo stādu formēšana
  • Dižstādu stādīšana
  • Akmens dārzu izbūve
  • Dārza rekonstrukcija
  • Krastu, nogāžu stiprināšana un atbalsta sienu būvniecība
  • Dārza automātisko laistīšanas sistēmu uzstādīšana
  • Zemes frēzēšana
  • Sakņu un augļu dārza ierīkošana
  • Augļu koku vainagu veidošana
  • Arborista pakalpojumi, koku kopšana
  • Koku zāģēšana un celmu frēzēšana
  • Teritoriju attīrīšana no krūmiem
  • Meliorācijas grāvju kopšana un atjaunošana
  • Jumta dārzu un terašu labiekārtošana
  • Bruģēšana

Vairak informācijas par mūsu pakalpojumiem: https://gardens.lv/pakalpojumi

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAinavu arhitektūra, dizains Labiekārtošana, apzaļumošana    Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošana    Konsultācijas dārzu, ainavu, parku, apstādījumu ierīkošanai    Dekoratīvo stādu, krūmu, koku formēšana    Dārza dizains un interjers    Teritorijas uzkopšana       Apstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana       Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku uzturēšana       Dārzu rekonstrukcija       Dīķi, dīķu ierīkošana          Dekoratīvo strautiņu un dīķu ierīkošana          Strauti un kaskādes       Akmensdārzu ierīkošana    Arborista pakalpojumi, koku kopšana       Bīstamo koku zāģēšana       Koku un krūmu stādījumu ierīkošana       Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana       Koku un krūmu kopšana       Lielu koku stādīšana       Dzīvžogi          Dzīvžogu kopšana, cirpšana, izgriešana, formēšana          Dzīvžogu stādīšana, ierīkošana    Dārza celiņu, dārza laukumu izveide    Jumta dārzi, japāņu dārzi, akmensdārzi    Mizu mulča    Sēklas un stādi       Zālāju sēklas       Telpaugi       Tūjas    Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana       Zāliena pļaušana, trimerēšana       Zāliena mēslošana    Ziemas dārzi Apstādījumi    Puķu dobju ierīkošana, stādīšana Žogi, sētas Bruģis, bruģakmens    Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi    Granīta oļi    Laukakmeņi Melnzeme Zemes frēzēšana    Dižstādi       Dižstādu piegāde un stādīšana    Paklājzāliens, paklājzāliena ieklāšana Sniega tīrīšana Sniega izvešana Dārzs un sēta    Preces dārzam    Dārza interjera elementi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16869
Meklēšanas rezultātos parādīts : 419975


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Visi banneri