Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas

Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas

Krišjāņa Valdemāra iela 149 - 310, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 67391722
(+371) 29473251 - mob.tel.
(+371) 67383721
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
SIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu: 1) Projekta ideju un projekta pieteikumu izvērtēšana, piemērojot tos noteiktajām prioritātēm un aktivitātēm ES struktūrfondu finansējuma saņemšanai 2) Projektu pieteicēju un īstenotāju konsultēšana ( projektu caurskatīšana, labošana, precizēšana ) 3) Projektu izstrāde un sagatavošana iesniegšanai pirmā līmeņa starpniekinstitūcijās (IZM, LM, EM, ZM un ĪUM ) struktūrfondu finansējuma saņemšanai 4) Iesniegto projektu pieteikumu saskaņošana ar pirmā līmeņa starpniekinstitūcijām ( IZM, LM, EM, ZM un ĪUM ) 5) īstenojamo ES struktūrfondu līdzfinansēto projektu finanšu vadība - finanšu uzraudzība un kontrole 6) Projektu īstenošanas( progresa ) ziņojumu un prognožu sagatavošana, kā arī finanšu pieprasījumu sagatavošana un iesniegšana 7) Projektu finanšu līgumu grozījumu sagatavošana un iesniegšana saskaņošanai 8) Sadarbība ar finanšu institūcijām projektu īstenošanas laikā. SIA Indigo Line izstrādā projektus mazajiem, mikrouzņēmumiem un zemnieku saimniecībām, ES finansējuma saņemšanai: jaunu uzņēmumu radīšanai un esošo uzņēmumu attīstībai (piem. kokzāģētavām un jaunu darba vietu nodrošināšana, vienkāršotā rekonstrukcija, jaunu tehnoloģiju iegāde utt.) 9)Sia Indigo Line nodrošina Mentora pakalpojumus. 10)Sia Indigo Line sniedz finanšu kosultācijas un piedāvā izvietot ilgtermiņa investīcijas dažādos reālos projektos.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProjektu, biznesa plānu izstrāde Eiropas Savienības struktūrfondi    Finansu, biznesa konsultācijas Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība Grāmatvedības konsultācijas Ekonomikas, biznesa konsultācijas un pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 58959
Meklēšanas rezultātos parādīts : 228760

Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Visi banneri