KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas

Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas

Krišjāņa Valdemāra iela 149 - 310, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 67391722
(+371) 29473251 - mob.tel.
(+371) 67383721
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung
SIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu: 1) Projekta ideju un projekta pieteikumu izvērtēšana, piemērojot tos noteiktajām prioritātēm un aktivitātēm ES struktūrfondu finansējuma saņemšanai 2) Projektu pieteicēju un īstenotāju konsultēšana ( projektu caurskatīšana, labošana, precizēšana ) 3) Projektu izstrāde un sagatavošana iesniegšanai pirmā līmeņa starpniekinstitūcijās (IZM, LM, EM, ZM un ĪUM ) struktūrfondu finansējuma saņemšanai 4) Iesniegto projektu pieteikumu saskaņošana ar pirmā līmeņa starpniekinstitūcijām ( IZM, LM, EM, ZM un ĪUM ) 5) īstenojamo ES struktūrfondu līdzfinansēto projektu finanšu vadība - finanšu uzraudzība un kontrole 6) Projektu īstenošanas( progresa ) ziņojumu un prognožu sagatavošana, kā arī finanšu pieprasījumu sagatavošana un iesniegšana 7) Projektu finanšu līgumu grozījumu sagatavošana un iesniegšana saskaņošanai 8) Sadarbība ar finanšu institūcijām projektu īstenošanas laikā. SIA Indigo Line izstrādā projektus mazajiem, mikrouzņēmumiem un zemnieku saimniecībām, ES finansējuma saņemšanai: jaunu uzņēmumu radīšanai un esošo uzņēmumu attīstībai (piem. kokzāģētavām un jaunu darba vietu nodrošināšana, vienkāršotā rekonstrukcija, jaunu tehnoloģiju iegāde utt.) 9)Sia Indigo Line nodrošina Mentora pakalpojumus. 10)Sia Indigo Line sniedz finanšu kosultācijas un piedāvā izvietot ilgtermiņa investīcijas dažādos reālos projektos.
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortProjekte Eiropas Savienības struktūrfondi    Finansu, biznesa konsultācijas Buchhaltungsdienst Grāmatvedības konsultācijas Ökonomische und Business konsultationen und Dienste
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 59319
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 230830


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
Kāli, Gasthaus
Kāli, GasthausAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Entspannung und Gesundheitszentrum "Imantas" bietet Rehabilitation und Entspannung in der Nähe von einem der schönsten und grünsten Orte in Lettland - Jurkalnes steilen Klippe am Meer in Kurland. Schöne Natur Umgebung entspannen und die heilende Kraft von selbst aus.
Kokaudzētava Baltezers, Baumschule
Kokaudzētava Baltezers, BaumschuleDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Kandava, Hotel
Kandava, HotelLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Visi banneri