Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas

Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas

Krišjāņa Valdemāra iela 149 - 310, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 67391722
(+371) 29473251 - mob.tel.
(+371) 67383721
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
SIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu: 1) Projekta ideju un projekta pieteikumu izvērtēšana, piemērojot tos noteiktajām prioritātēm un aktivitātēm ES struktūrfondu finansējuma saņemšanai 2) Projektu pieteicēju un īstenotāju konsultēšana ( projektu caurskatīšana, labošana, precizēšana ) 3) Projektu izstrāde un sagatavošana iesniegšanai pirmā līmeņa starpniekinstitūcijās (IZM, LM, EM, ZM un ĪUM ) struktūrfondu finansējuma saņemšanai 4) Iesniegto projektu pieteikumu saskaņošana ar pirmā līmeņa starpniekinstitūcijām ( IZM, LM, EM, ZM un ĪUM ) 5) īstenojamo ES struktūrfondu līdzfinansēto projektu finanšu vadība - finanšu uzraudzība un kontrole 6) Projektu īstenošanas( progresa ) ziņojumu un prognožu sagatavošana, kā arī finanšu pieprasījumu sagatavošana un iesniegšana 7) Projektu finanšu līgumu grozījumu sagatavošana un iesniegšana saskaņošanai 8) Sadarbība ar finanšu institūcijām projektu īstenošanas laikā. SIA Indigo Line izstrādā projektus mazajiem, mikrouzņēmumiem un zemnieku saimniecībām, ES finansējuma saņemšanai: jaunu uzņēmumu radīšanai un esošo uzņēmumu attīstībai (piem. kokzāģētavām un jaunu darba vietu nodrošināšana, vienkāršotā rekonstrukcija, jaunu tehnoloģiju iegāde utt.) 9)Sia Indigo Line nodrošina Mentora pakalpojumus. 10)Sia Indigo Line sniedz finanšu kosultācijas un piedāvā izvietot ilgtermiņa investīcijas dažādos reālos projektos.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProjektu, biznesa plānu izstrāde Eiropas Savienības struktūrfondi    Finansu, biznesa konsultācijas Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība Grāmatvedības konsultācijas Ekonomikas, biznesa konsultācijas un pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 59292
Meklēšanas rezultātos parādīts : 230563


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Visi banneri