Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Neptūns, restorāns

Neptūns, restorāns

Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala, Latvija, LV-2012
(+371) 26189261
(+371) 67731289
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Restorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila. Bērniem rotaļu istaba un āra rotaļlaukums, plaša autostāvvieta. Privātām vai darba ballītēm piedāvājam banketu-semināru zāli vai mazākām kompānijām tējas namiņu. Ir pieejama atsevišķa ēdienkarte banketiem. Gaidīsim Jūs vietā, kur pazūd steiga!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāni Skatīt vairāk   Latviešu virtuve    Gruzīnu virtuve    Ēdināšanas pakalpojumi       Pusdienas       Vakariņas       Brokastis       Gaļas ēdieni          Jēra gaļa       Uzkodas          Karstās uzkodas          Aukstās uzkodas       Deserti       Pelmeņi       Zivju ēdieni       Grilēti ēdieni    Karstie dzērieni       Kafija    Alkoholiskie dzērieni       Kokteiļi       Vīni    Sulas, nektāri Telpu noma    Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Telpas atpūtai un viesībām    Telpas konferencēm un semināriem    Furšeti Banketi    Banketu apkalpošana    Galdu klāšana    Kāzu mielasti    Svinību mielasti    Bēru mielasti    Kāzu viesu uzņemšana Atpūta un izklaide Jūrmalā
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 25519
Meklēšanas rezultātos parādīts : 767485


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Visi banneri