Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Eģīši, ZS

Eģīši, ZS

Eģīši, Iršu pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5108
(+371) 28365877
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Saimniecības nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju. Dabas skaistums smiltsērkšķu dārza ielokā, kur vasarā čalo upīte un čivina putniņi, ziemā mirdz sniegs saules atspulgā, radot idilli mierīgai atpūtai, kur rast līdzsvaru un harmoniju. Latvijas daba ir brīnumaini skaista pavasarī, kad asniņs tiko spraucas no zemes, vasarā, kad gaiss virmo no karstuma, rudenī, kad labība un smilstērkšķu ogas ir pilnbriedā un ziemā, kad sniegs zaigo kā dimanti. Saimniecība būs atvērta ikvienam, lai mūsu viesi izbaudītu mūsu saimniecības skaistumu.

Mūsdienu pasaule vairs nav iedomājama bez kustības, pārvietošanās un dzīves dažādības, ar to domājot, nebūt atkarīgam no vienas konkrētas dzīvesvietas. Internets, komunikācijas, televīzija ir vienmēr mums līdzi un atbildēt uz svarīgiem darba un ikdienas jautājumiem varam no jebkuras vietas. Saimniecības nakšņošanas piedāvājumā būs labiekārtota koka karkasa māja ar mansardu, kamīnu, kubls ar hidromasāžu un terasi.
Mērķauditorija ir ģimenes ar bērniem no pilsētas, atpūta diviem, darbs attālināti, ceļotāji, domubiedru grupas. Cilvēki dodas ārpus pilsētas, lai baudītu dabu, dotos pastaigās, pārgājienos, apskatītu pilsētas un vides objektus. Labiekārtoti atpūtas namiņi ir vieta, kur pārlaist nakti un nākamajā dienā atkal dotos tālāk iepazīt Latviju. Sekojot pasaules tendencēm, arī latviešiem ir vēlme būt nepiesaistītam vienai konkrētai vietai, tāpēc namiņš tiks izīrēts arī uz ilgstošu palikšanu, ja klientam būs tāda vēlme. Atrašanās vietas priekšrocība ir klusa vieta lauku teritorijā, atrodas Latvijas teritorijas vidienē un nokļūšana uz atpūtas namiņu pa asfaltētu autoceļu. Smiltsērkšķu namiņš atrodas 113 km brauciena no Rīgas, 25 km braucienā no vēsturiskās un gleznainās Kokneses, 11 km braucienā no Vecbebru vēsturiskajām muižu vietām.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBioloģiskā lauksaimniecība    Augļkopība    Smiltsērkšķi       Smiltsērkšķu sula Tūrisms    Naktsmītnes    Smiltsērkšķu namiņš (Brīvdienu mājas) Skatīt vairākAtpūta pie dabas Lauku tūrisms
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4349
Meklēšanas rezultātos parādīts : 25633


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Visi banneri