Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli

CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli

Jūrmalas iela 13b, Piņķi, Babītes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2107
(+371) 26591337
(+371) 67799881
(+371) 67461211
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „CEL” ir stabils un uzticams uzņēmums, kas nebaidās ieviest modernas un progresīvas būvkonstrukcijas Latvijas tirgū. SIA „CEL” dibināta 1997. gada 11. aprīlī, šodien izveidojusies par nopietnu konkurentu būvmateriālu vairumtirgotāju vidū ar stabilu preču sortimentu, augstas kvalitātes apkalpošanas un preču piegādes servisu, attīstītu pārdošanas sistēmu, atsaucīgiem sadarbības partneriem un iemantotu klientu uzticību. Laikam ritot uzņēmums ir spējis iepazīstināt Latvijas būvmateriālu tirgu ar vairākiem līdz šim nezināmiem materiāliem, kā arī dota sava artava, lai būvniecība modernizētos un tiktu izmantotas jaunas un augsti attīstītas tehnoloģijas, nodrošinot maksimālu apmierinātību visiem būvniecības procesā iesaistītajiem dalībniekiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli un būvkonstrukcijas    Hidroizolācijas materiāli    Skaņas izolācijas materiāli    Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli Ģipškartons un ģipškartona profili Skatīt vairāk   FERMACELL ģipša šķiedru plāksnes YTONG gāzbetons (Gāzbetona bloki) Skatīt vairāk   Starpsienas    Sienu bloki    Pārseguma paneļi    Pārsedzes    Pamatu bloki (Pamati) Pārseguma paneļi Ytong multipor plāksnes un lime Skatīt vairākApdares materiāli Skatīt vairāk   SEMIN ģipša špaktele Skatīt vairāk   FERMACELL ģipša šķiedru plāksnes Skatīt vairāk   James Hardie (Koka apdares dēļi)    James Hardie (Apdares paneļi, plāksnes) Jawar (Keramiskie dūmvadi)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 51091
Meklēšanas rezultātos parādīts : 778795


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Visi banneri