Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zivtiņi, viesu nams

Zivtiņi, viesu nams

Kaltene, Rojas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3265
(+371) 29231907
(+371) 29272689
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesu nams Zivtiņi Svinības un atpūta pie jūras! Katram no mums reiz ir pienācis brīdis, kad gribas tikts prom no visa, atslēgt telefonu un kaut vienu dienu ne par ko nedomāt? Tāpat arī darba semināri, dažādas sapulces un apmācības – cik tas var būt apnicīgi, bet iespējams efektīvāk ir tās noorganizēt tālāk no ierastās vides un ikdienas steigas. Tas viss un vēl ir iespējams, baudot jūras šalkoņu vai sauli pludmalē un izmantojot viesu nama Zivtiņi sniegtās iespējas: Mazā zāle Līdz 20 personām, piemērota dzimšanas dienām vai citām mazākam svinībām tuvāko draugu pulkā, izmantojot kopā ar pirti un baseinu, ir pieejamākais viesu nama piedāvājums. Lielā kamīnzāle Līdz 60 personām, lieliska telpa kāzu, salidojumu vai citu lielāku svinību rīkošanai, kā arī piemērota semināriem un darba pasākumiem, dejošanai un rotaļām. Pirts Neatņemama viesu nama sastāvdaļa ir lieliska slapjā pirts, kuru vienlaikus var izmantot līdz 8 cilvēki, pēc pirts ir iespēja veldzēties gan dušā, gan baseinā, gan doties jūrā. Baseins Baseinam ir pretstraume kas nodrošina iespēju peldēt un var sniegt relaksējošu masāžas sajūtu. Nakšņošana Septiņas mājīgas istabiņas kurās ir 20 vienvietīgas un 5 divvietīgas gultas vietas, kā arī iespēja izvēlēties komfortablu numuriņu ar atsevišķu vannas istabu un TV. Kopā ar papildus gultas vietām ir iespēja vienlaicīgi izmitināt līdz 50 viesiem. Kempinga mājiņas Trīs kempinga mājiņas ar četrām gultas vietām un ledusskapi katrā no tām ir vislabāk piemērota tieši ģimeņu atpūtas vajadzībām. Pludmale Mūsu lielākā priekšrocība ir akmeņainā jūrmala un pludmale, kas ir tiešā viesu namam tuvumā, pāris soļu attālumā. Telšu un ugunskura vietas Saullēktu un saulrietu sagaidīšana jūras krastā pie ugunskura sniegs neaizmirstamus un romantiskus iespaidus, jauki papildinot Jūsu pavadītas brīvdienas un svinības pie mums. Viesu nams Zivtiņi atrodas 100km attālumā no Rīgas robežas Talsu rajonā vienā no Ziemeļkurzemes zvejniekciemiem – Kaltenē. Pie mums var nokļūt braucot no Rīgas pa Jūrmalas šoseju, tālāk caur piekrastes ciemiem līdz Engurei, pēc tam caur Mērsragu, Upesgrīvu un Valgalciemu. Vai arī braucot no Talsiem caur Valdemārpili un Roju līdz Kaltenei, kur jūras krastā līdzās Kaltenes molam atradīsiet viesu namu Zivtiņi. Pie Kaltenes apskates vietām minama tās akmeņainā jūrmala un arī lielākais jūrakmens Rīgas jūras līcī – Grīļu dižakmens ar apkārtmēru 15 metri, Kaltenes baznīca, kā arī lieli akmens krāvumi mežā – Kaltenes kalvas, laivu piestātnes atliekas – Žulnieku valks. Bez tam Kaltene atrodas tiešā Rojas tuvumā, kas savukārt slavena ar izseni būvētām laivām un kuģiem, Krišjāni Valdemāru un jūrskolu. tālr. mob.: 29231907, 29272689; e-pasts: zivtini@inbox.lv; www.zivtini.viss.lv
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBanketu zāles un telpas svinībāmno 250 € Skatīt vairākNaktsmītnes15 - 45 € Skatīt vairāk   Viesu nami15 - 45 € Skatīt vairāk   4-vietīgas mājiņas45 € Skatīt vairāk   Viesu mājas Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie jūras Skatīt vairāk   Piknika vietasno 25 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 190871
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1279039

Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Visi banneri