Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Annas, viesību māja

Annas, viesību māja

Annas, Ādažu novads, Latvija
(+371) 29636383
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

 Viesību un atpūtas māja „Annas” atrodas klusā ainaviskā vietā Ādažos liela dīķa ielokā ar plašu apzaļumotu apkārni. Tikai 22 km no Rīgas un Jūs baudīsiet klusumu, mieru un labsajūtu.

Jaunā 2.stāvu guļbaļķu ēka ar romantiski mājīgu interjeru, piedāvā telpas ģimenes un draugu svinībām, kāzām, darba kolektīvu pasākumiem, izlaidumiem, bērnu ballītēm.

Jūsu rīcībā romantiska kamīnzāle- ērta gan šauram ģimenes, draugu lokam, gan kompānijām līdz 40personām.( vasaras sezonā arī vairāk)

Pēc izkarsēšanās īstā ar malku kurinātā liepas koka pirtī varēsiet atveldzēties dīķī vai izbaudīt neaizmirstamas sajūtas āra peldei apkurināmā koka kubulā .

Jaukas pasēdēšanas lapenē ar dārza kamīnu un skatu uz dīķi, priežu audzi un lauku ainavu būs īpašs baudījums ikvienā pasākumā.

Bērnu priekam piedāvājam šūpoles, smilšukasti ar piederumiem, dārza mēbeles.

Piedāvājam divus 2-vietīgus romantiskus numuriņus ar balkonu un jauku skatu uz dīķi un apkārtni. Ideāli piemēroti jaunlaulātajiem un ģimenēm ar bērniem.

Papildus- 5 atsevišķas gultas un 12 vietas uz matračiem ar segām un spilveniem.


Piedāvājam:

  • rīkot svinības, kāzas, pasākumus 1.stāva kamīnzālē līdz 40 personām.( vasaras periodā iespējams vairāk)
  • baudīt pirts priekus ar malku kurinātā liepas koka pirtī
  • atsvaidzinošu peldi dīķī ar laipu
  • iegremdēšanos apsildāmā koka kubulā zem klajas debess
  • mājīgu lapeni ar dārza kamīnu un grila piederumiem
  • šūpoles, dārza mēbeles, smilšu kasti ar piederumiem.
  • plašu, apzaļumotu apkārtni dažādām aktivitātēm ,spēlēm, pastaigām.
  • 2- divvietīgus romantiskus numuriņus ar balkonu un jauku skatu uz dīķi un apkārtni,
  • 5 atsevišķas gultas un 12 guļvietas uz matračiem ar segām, spilveniem-

Pasākumu veiksmīgai norisei jūsu rīcībā būs

  • mūzikas centrs, CD, MP3
  • karaoke
  • labiekārtota virtuve ar traukiem,
  • galdu klāšana un noformēšana, apkalpošana
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāles Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Apkurināms kubls Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesību māja Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākSvinības un pasākumi bērniem Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 90209
Meklēšanas rezultātos parādīts : 955915


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Visi banneri