Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vārpiņas MR, SIA

Vārpiņas MR, SIA

Vārpiņas, Zeltiņi, Bilskas pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4706
(+371) 28325966
Juridiskais nosaukums : VĀRPIŅAS MR, SIA
Reģistrācijas numurs : 44101015453
Juridiskā adrese : "Vārpiņas", Bilskas pagasts, Smiltenes novads, LV-4706
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Uzņēmums SIA Vārpiņas ᴹᴿ ir dibināts 1994. gadā Smiltenes novada Bilskas pagastā. Mūsu pamatdarbības virzieni ir koku kopšana, bīstamo koku zāģēšana un mežsaimniecība.

Misija

Mežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tas pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.

Vīzija

Vēlamies, lai arī nākošās paaudzes spētu izbaudīt to, ko varam mēs, tāpēc mūsu pakalpojumi sekmē ilgtspējīgu attīstību un mežainuma saglabāšanos, tostarp ar savu piemēru un zināšanām sekmējam sabiedrības izglītošanos ekoloģiskā nospieduma samazināšanā.

Vērtības

Mūsu galvenā vērtība ir individuāla un niansēta pieeja katra klienta ieceru realizēšanā, izslēdzot konveijera principu. Tieši tāpēc svarīgs ir komandas darbs, iesaistot gan mūsu uzņēmuma profesionāļus, gan arī mūsu klientus. Tādas vērtības kā kvalitāte, sinerģija un savstarpēja izpratne būs pamatakmeņi kopīgi uzstādīto mērķu sasniegšanā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArborists - Kokkopis. (Arborista pakalpojumi, koku kopšana) Skatīt vairāk   Koku zāģēšana, bīstamo koku zāģēšana (Bīstamo koku zāģēšana) Skatīt vairāk   Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana Skatīt vairāk   Arborista atzinums (Koku stāvokļa vērtēšana) Skatīt vairāk   Dzīvžogu kopšana, cirpšana, izgriešana, formēšana Skatīt vairāk   Koku bīstamības apsekošana    Koku drošības sistēmu montāža, bojātiem, nedrošiem kokiem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 14137
Meklēšanas rezultātos parādīts : 71023


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Visi banneri