Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Reness R, mēbeles

Reness R, mēbeles

Edvarta Virzas iela 4a, Iecava, Bauskas novads, Latvija, LV-3913
(+371) 29287730 - Projektu vadītājs Gints
(+371) 29142565
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Laipni lūdzam Reness R! Apvienojoties hobijam, radošām idejām un profesionālajai pieredzei, ir dibināts uzņēmums "Reness R". Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Mūsu izpratnē mēbele ir neatņemama dzīvojamo telpu interjera sastāvdaļa, tai ir jābūt vizuāli pievilcīgai, funkcionālai un drošai. Ir tikai daži soļi no idejas līdz projekta realizācijai : "Laiks ir nauda" – lai taupītu Jūsu laiku un līdzekļus "Reness R" projektu vadītāji ieradīsies pie Jums, iepriekš vienojoties par piemērotāko laiku. "Lai vēlmes sakristu ar iespējām" - mēs uzmērīsim telpu un uzklausīsim Jūsu vīzijas par plānoto mēbeli, lai pārliecinātos, ka visu sākotnēji iecerēto iespējams realizēt. Lai mēbele iederētos telpas kopējā interjerā, "Reness R" projektu vadītāji saskaņos ar Jums materiālus un krāsas. Furnitūra ir neatņemama mēbeļu sastāvdaļa, mēbeļu kalpošanas laiku galvenokārt nosaka tās kvalitāte. Mēs parādīsim, pastāstīsim un palīdzēsim izvēlēties Juma piemērotākos un labākos risinājumus. Trīs darba dienu laikā uzzīmēsim un nosūtīsim Jums plānoto mēbeles projektu. Nepieciešamības gadījumā ieviesīsim korekcijas, lai izstrādājums atbilstu Jūsu vēlmēm. Projekts ietver sevī mēbeles trīs skatus (virsskats, sānskats, priekšskats) un 3D attēlu. Vienojoties par visiem nosacījumiem, tiek uzsākta mēbeles izgatavošana, kas atkarībā no materiāliem un sarežģītības pakāpes parasti ilgst 2-6 nedēļas pēc līguma slēgšanas. Pēc mēbeles izgatavošanas laipni un atsaucīgi "Reness R" montieri atbrauks pie Jums (iepriekš vienojoties par laiku), saliks un novietos mēbeli tai paredzētajā vietā. Tātad... uz drīzu sadarbību!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMēbeles un interjers Skatīt vairāk   Virtuves mēbeles Skatīt vairāk   Skapji Skatīt vairāk   Galdi Skatīt vairāk   Viesistabas mēbeles Skatīt vairāk   Vannas istabas mēbeles Skatīt vairāk   Guļamistabas mēbeles    Bērnu mēbeles Mēbeļu projektēšana    3D vizualizācija Durvis    Iekšdurvis    Finierētas iekšdurvis    Bīdāmās durvis    Bīdāmās sistēmas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 55745
Meklēšanas rezultātos parādīts : 577592


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Visi banneri