Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi

Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi

Ganību dambis 31, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67341112
(+371) 67517815
(+371) 67341151
Apraksts
Mēs piedāvājam: Plašu spektru ar jumta segumu materiāliem, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Pasaules vadošo ražotāju bitumena dakstiņa jumti, uzkausējamie polimēr-bitumenu ruļļu materiāli. Bitumena viļnotās loksnes Onduline, šīferis Izopol. Lietus ūdens noteksistēmas: Apaļās un profilētās, plastika un ražotas no metāla ar atšķirīgiem pārklājumiem. Mitrumizturīgas plātnes: OSB-3, P5 un Durelis. Siltumizolācijas materiāli: Akmens vate Rockwool un Paroc, putu polistirola plātnes, dažādi blīvumi. Celtniecības plēves: Antikondensāta, hidroizolācijas, tvaika plēve,"elpojošās" membrānas. Jumta logi: Velux un Roto. Dažādi palīgmateriali: Mastikas un gruntis, Aerātori un ūdens savācēji, Jumta dībeļi, naglas un skrūves Papildelementi visa veida jumtiem.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDakstiņi    Betona dakstiņi    Māla dakstiņi    Metāla dakstiņi Skatīt vairāk   Bitumena šindeļi Skatīt vairākTaisnais skārds Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Tērauda jumtu un sienu profili Skatīt vairāk   Jumtu stiprinājumi    PVC jumta klājumi    Ūdens noteku sistēmas, teknes    Zemsegums    Viļņotās loksnes ETERNIT Skatīt vairāk   Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža    Metāla, skārda jumtu papildelementi    Ūdens noteku sistēmas, teknes    Viļņotās loksnes ONDULINE Skatīt vairākJumta logi un lūkas Skatīt vairākSiltumizolācija, siltumizolācijas materiāli    Hidroizolācijas plēves    Celtniecības plēves jumtiem un sienām    Akmens vate    Vēja izolācija    Tvaika izolācija Līstprofīli OSB plāksnes Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Pasūtījumu piegāde Latvijā Celtniecības un remonta darbi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 72236
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1000033


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Skandināvs 3XL, veikals
Skandināvs 3XL, veikalsSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Visi banneri