Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija

Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija

A.Upīša iela 20, Preiļi, Preiļu novads, Latvija, LV-5301
(+371) 29478483 - Aleksandrs Nesterjuks
(+371) 29516450 - Alina Nesterjuka
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
''NESTER CUSTOM" ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus. Mūsdienās NESTER CUSTOM māksla ir atrodama mūsu uzņēmumā galerijās. Viss galerijas iekšējais un ārējais dizains izgatavots atbilstoši mūsu zīmola stilam. Galerijas apmeklējums ļauj jums arī tieši izjust un izprast mūsu uzņēmuma koncepciju un iespējas veiksmīgā jūsu modernās mājas vai dzīvokļa iekšējā un ārējā apdares jomā.

Moto & Metal NESTER CUSTOM mākslas galerija ir izklaides komplekss, kurā var aplūkot CUSTOM motociklus, unikālas metāla skulptūras un unikāla dizaina mēbeli. Stilīga, maza, oriģināla kafejnīca pārsteigs jūs ar izsmalcinātiem desertiem. Galerijas verandā būs iespējams pacelt zīmola ūdenspīpes. Mēs piedāvājam jums izmantot pakalpojumus, braukt ar motocikliem ar ratiem, īrēt elektriskos skūterus vai izmēģināt Willy automašīnu (simulatoru braukšanas uz motocikla aizmugurējā riteņa). Mūsu veikalā jūs varat iegādāties suvenīrus ar mūsu atribūtiku. Mūsu mākslas galerijas fotogrāfs jums veiks profesionālas un unikālas fotogrāfijas, kas jūs iepriecinās un iedvesmos. Un arī daudz pārsteidzošāks un patīkamāks gaida jūs pie mums !!!

Interneta veikalā "NESTER CUSTOM SHOP" un galerijā nopērkami interjera priekšmeti un stilīgas drēbes. Piedāvāts apģērba dizains, kas izveidots, pamatojoties uz moderno stilīgo mākslu no NESTER CUSTOM, kā arī visu citu suvenīru dizains.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslas saloni un galerijas Skatīt vairāk   Industriālais dizains Skatīt vairāk   Kafejnīcas Skatīt vairāk   Meistarklases, darbnīcas Skatīt vairāk   Ekskursijas skolēniem Skatīt vairāk   Kāzu pieturvietas, programmas, atrakcijas Skatīt vairāk   Interjera priekšmeti Skatīt vairāk      Galdi Skatīt vairāk      Krēsli Skatīt vairāk      Lampas Skatīt vairākFoto pakalpojumi Skatīt vairākMotociklu darbnīcas, dizains Skatīt vairāk   Motociklu noma Skatīt vairākMetālapstrāde Skatīt vairāk   Automašīnu krāsošana Skatīt vairāk   Auto virsbūves pulēšana    Virsbūves remonts Skatīt vairāk   Auto restaurācijas darbi Skatīt vairāk   Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība    Metāla pretkorozijas apstrāde
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19974
Meklēšanas rezultātos parādīts : 397169


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Visi banneri