Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Veido sevi, studija

Veido sevi, studija

Ģertrūdes iela 27, 5. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 29427307
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Tikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. 

Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. 

Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.

Mūsu ikdiena

Klasiskās dejas nodarbības - tās laikā vērojam sevi spogulī, izpildot dažādus baleta elementus un kustību kombinācijas, kas attīsta un nostiprina praktiski visas muskuļu grupas, veidojot staltu stāju un vairojot pašapziņu.

Tapšana

Bet, lai būtu spēks noturēt savas rokas un kājas, tad vingrojam arī uz grīdas, nostiprinot vēdera un muguras muskuļus un noteikti arī pastiepjamies un atpūšamies - un tas notiek baleta fitnesa nodarbībās.

Spēks

Ja Jums mājās ir kāda maza balerīna vai topošs baleta premjers, tad arī bērniem ir savas baleta nodarbības.

Mazie solīši

Ja nu tomēr dejot negribas, tad droši nāciet uz body art jogu. Body art vingrinājumi uzmundrina prātu un ķermeni, brīžiem ļaujot pārvarēt sevi un savu izturību.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresStudijas Skatīt vairāk   Deju studijas Skatīt vairāk   Deju kursi Skatīt vairāk      Baleta nodarbības pieaugušajiem       Modernā deja bērniem       Baleta un deju skolas Skatīt vairākDeju skolas Veselības vingrošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 28842
Meklēšanas rezultātos parādīts : 97221


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Visi banneri