Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti

Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti

Saules iela 5, Dundaga, Dundagas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3270
(+371) 29490550
 
VissPiedāvājumiGalerijaKartespa
Apraksts

Brīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti un pastaigu takas. Kopumā varam uzņemt 10 - 12 personas. 

Izvēlies sajust ūdens spēku - baudīt baseina zemūdens un hidromasāžu, tonizējošu, sportisku aktivitāti vai relaksējošu un romantisku peldi sveču gaismā!

Piedāvājumā siltais baseins + 30 ̊, 3 x 4 m, ar pretstraumi, aromātiska malkas pirts, aukstā baļļa, lai baudītu kontrastu pēc pirts, īsta lauku zāļu tēja, dziļais, siltais kubls ar hidro un aero masāžu, gaismiņām, velo noma un nakšņošana.

Apartamenti XXL 2 personām (gulta 180 x 200, dvieļi, fēns, gludeklis, TV, internets, granulu kamīns, siltās grīdas, pilnībā iekārtota virtuve, kvalitatīvs dzeramais ūdens, laba kafija, grils, iesmi, restes, batuts, ugunskura vieta, terase ar jumtiņu un skatu uz koptu dārzu, atpūtas zona ārā). Apartamentos iespējamas 3 papildus gultas un ceļojuma gultiņa mazajiem atpūtniekiem. Atrodas vienā ēkā ar baseinu un pirti - daži soļi ar čībām!

Apartamenti ar balkonu 2 personām ( gulta 140 x 200, dvieļi, fēns, internets, siltās grīdas, virtuves zona ar visu nepieciešamo, lai pagatavotu un baudītu sev tīkamu maltīti, kvalitatīvs dzeramais ūdens, kafijas automāts, grils, iesmi, restes, balkons ar jumtiņu un skatu uz dārzu). Apartamentos ir vietas vēl 2 gulētājiem, atrodas 10 m no baseina un pirts ēkas.

Vasaras dārza namiņš 2 personām (gulta 180 x 200 vai 2 gab. 90 x 200, dvieļi, internets, virtuves zona, grils, iesmi, restes, gaisa kondicionieris). 

Iespējams brokastu un deserta piedāvājums. Ar mājdzīvniekiem nav piemērots. Rezervācija un jautājumi 29490550 vai WhatsApp!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Apartamenti XXL (Apartamenti) Skatīt vairāk   Apartamenti ar balkonu (Apartamenti) Skatīt vairāk   Vasaras dārza namiņš (Apartamenti) Skatīt vairākSPA Skatīt vairāk   Siltais baseins ar pretstraumi (Baseini) Skatīt vairāk   Pirts un baseins (Pirtis) Skatīt vairāk   Džakuzi Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20800
Meklēšanas rezultātos parādīts : 50974


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Visi banneri