Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba

Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba

Brīvības iela 33 (ieeja no Dzirnavu ielas), Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 26600417
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atklāj sava prāta spēju robežu

"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos.

60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6(5) dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas.

Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.

ALTERNATĪVA IZKLAIDES FORMA

Vairāk kā 500,000 cilvēku ir izbaudījuši mūsu 'Escape' spēles visā pasaulē. Mēs piedāvājam pieredzēt ko patiesi unikālu, kaut ko tādu par ko ir vērts runāt un dalīties ar draugiem.

ĢIMENE UN DRAUGI

Meklējat ko neparastu, kas izklaidētu gan jūs, gan jūsu bērnus? Mūsu 'Escape' spēles ir lielisks veids kā aizraujoši pavadīt laiku ar ģimeni un sev tuvajiem, jo lai izkļūtu – visiem jāstrādā kopā. Iešana uz kino ir pagātnē!

STUDENTI

Tev patīk izaicinājumi un prāta spēles? Meklē jautru un izaicinošu aktivitāti, kas saliedētu Tevi un draugus? Liec prātam piedzīvot adrenalīna plūsmu kādā no mūsu 'Escape' spēļu istabām. Ir vajadzīga 2-6 dalībnieku komanda. Arī istabu izvēlies sev tīkamāko.

KORPORATĪVIE PASĀKUMI

Esi noguris no blāvajiem un garlaicīgajiem pasākumiem pilsētā? 'Escape' piedāvā izaicinošus scenārijus tieši Tavai komandai. Mūsu 'Escape' spēles ir unikāls veids kā saliedēt kolektīvu. Tas ir reāls team buiding pasākums!

TŪRISTI UN CEĻOTĀJI

Kas gan var būt labāks par sava ceļojuma papildināšanu ar kādu aizraujošu 'Escape' spēli. Mūsu unikālā izklaides forma piesaistīs jūsu interesi daudz vairāk nekā ierastais tūristu autobuss, muzejs vai kārtējais tilts. Mēs izklaidi pasniedzam pavisam jaunā gaismā un līmenī.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas un izklaides vietas Izlaušanās spēles (escape rooms) Atpūta un izklaide Rīgā Kvesti (Atpūtas vietas) Skatīt vairākQuest Prison break -Slaughter house-Mummy-Titanic Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16105
Meklēšanas rezultātos parādīts : 43169


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Visi banneri