Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Logu Plēves, SIA

Logu Plēves, SIA

Patversmes iela 10, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 27525757
Juridiskais nosaukums : Logu Plēves, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203340227
Juridiskā adrese : Sarkandaugavas iela 11 - 21, Rīga, LV-1005
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Komanda Logu Plēves SIA ir viena no tonēšanas biznesa līderēm Latvijā. Mēs esam Latvijas tirgū vairāk nekā 15 gadus. Strādājam tikai ar augstas kvalitātes profesionāliem materiāliem, kurus ražo ASV, Vācija un Dienvidkoreja.

Uzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi, neatkarīgi no apjoma un termiņiem!

Kā mēs strādājam?

Mūsu speciālisti ir profesionāļi savā jomā, veiks darbu kvalitatīvi, akurāti un precīzi, netraucējot Jūsu darbu un neradot problēmas. Veiks mērījumus, konsultācijas un cenu piedāvājumu bez maksas.

Aptuvenais plēves uzstādīšanas apjoms vienā dienā ir no 20 – 50 m2, atkarībā no plēves veida un darba apstākļiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAizsargplēves stikliem un logiem    Stiklu tonēšana    Logu plēves,Līmplēves logiem, stikliem (Plēves stikliem un logiem)no 17 €    Vizuālā reklāma Skatīt vairāk   Digitālā druka, printēšanas pakalpojumi    Dekoratīvās plēves    Drošības plēves stikliem, logiem    Plēves dizainam un interjeram    Matētas plēves stikliem Skatīt vairāk   Enerģijas taupīšanas plēves logiem Skatīt vairāk   Saules staru aizturošās plēves, aizsargplēves pret saules stariem Skatīt vairāk   Logu un stiklu tonēšana, aplīmēšana ar plēvēm    Plēvju līmēšana, uzstādīšana logiem, stiklam    Plēvju noņemšana no logiem, stikliem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8613
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26130


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Visi banneri