Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals

Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals

Skolas iela 14 (ieeja no Lāčplēša), Rīga, Latvija
(+371) 25610023
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.

Mēs izvēlamies pasaulē atzītus zīmolus, jo vēlamies saviem klientiem piedāvāt tikai kvalitatīvas lietas: Faber Castell, Nevskaya Palitra, Staedtler, C.Kreul (Solo Goya, Javana, HobbyLine), Canson, Arches, Luč, Fiskars, Kores, Clairefontaine, LeFranc & Bourgeois (Louvre, Color&Co), Derwent, Springer Pinsel, Rapina, Diamine, Meyco, Maped u.c.

Lai iepazīstinātu ar dažādiem produktiem, kas Latvijā vēl nav guvuši pietiekamu popularitāti, piedāvājam meistarklases bērniem un pieaugušajiem. Jau vairākus gadus bērnu zīmēšanas studiju vada vizuālās mākslas pasniedzēja Vivita Zuzule. Semestra noslēgumā organizējam bērnu darbu izstādi – patiesi priecīgs notikums! Kopš 2012.gada novembra galerijā katru vakaru zīmēšanas un gleznošanas meistarklases vada mākslinieks Dimitrijs Ignatovičs.

Jauno mākslinieku darbu galerija ir kā dabīgs turpinājums mākslas piederumu veikala “Zīmulis un ota” darbībai. Veikalu vadītāja Inita Baškevica saka: “Mums vienmēr ir gribējies zināt, kādi mākslas darbi top, ar to cilvēku rokām, kuri iepērkas mūsu veikalā. Kā papīrs un audekli ar otu, zīmuļu un krāsu palīdzību pārtop mākslas darbā. Tā, ikdienā sarunājoties ar mūsu klientiem, dzima ideja par galerijas izveidošanu. Galerijas galvenais uzdevums ir dot iespēju izstādīt un pārdot mākslas darbus jaunajiem un plašu atzinību vēl neguvušiem māksliniekiem. Šeit ir atrodami gan laikmetīgās mākslas, gan klasiskajās tehnikās veikti darbi. Mūsu mērķis ir kļūt par vietu, kur satiekas studenti, profesionāli mākslinieki, radoši cilvēki un vienkāršs garāmgājējs.

Regulāri piedalāmies dažādos labdarības pasākumos, un veidojam bezmaksas radošās darbnīcas Kalnciemielas tirdziņos un citos pasākumos.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPreces māksliniekiem Skatīt vairāk   Rakstāmlietas Skatīt vairāk      Zīmuļi Skatīt vairāk         Akvareļu zīmuļi          Krāsainie zīmuļi Skatīt vairāk         Mehāniskie zīmuļi          Ogles zīmuļi       Marķieri Skatīt vairāk         Flomāsteri Skatīt vairāk         Akrila marķieri          Lakas marķieri       Otas un otiņas Skatīt vairāk      Krītiņi Skatīt vairāk   Krāsas māksliniekiem       Eļļas un akrila krāsas Skatīt vairāk      Akvareļu krāsas       Auduma krāsas       Pirkstiņkrāsas       Hobiju krāsas       Guaša krāsas       Pasteļi Skatīt vairāk      Tekstila, zīda apgleznošanas krāsas Skatīt vairāk   Papīri māksliniekiem Skatīt vairāk      Akvareļu papīrs       Rokdarbu papīrs       Biroja papīrs       Rasēšanas papīrs       Zīmēšanas papīrs Skatīt vairāk      Kartons, kartona izsrtādājumi          Pelēkais kartons    Audekli gleznošanai Skatīt vairāk   Molberti Skatīt vairāk   Paletes Preces hobijiem Skatīt vairāk   Preces filcēšanai    Preces kaligrāfijai    Preces dekupāžai Skatīt vairāk   Floristikas materiāli Skatīt vairākKancelejas preces Skatīt vairāk   Dzēšgumijas    Līme    Līmlentes    Skavotāji    Caurumotāji    Kniedētāji    Struktūrpastas    Struktūrgēli Piederumi zīmēšanai Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22153
Meklēšanas rezultātos parādīts : 302571

Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Līgatnes Zemturi, viesu nams
Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Visi banneri