Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Otafs, stiklinieku darbi

Otafs, stiklinieku darbi

Skolas iela 18a, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 29266677 - Stikla izstrādājumi, galdniecības darbi
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "OTAFS" (OGRES TĀFELES) dibināta 1994. gadā. Kopš tā laika OTAFS nodarbojas ar skolas tāfeļu razošanu un tirdzniecību. Galvenā atšķirība no citiem tirgus dalībniekiem ir mūsu piedāvātā iespēja klientiem pasūtīt tieši tadu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai telpai (pēc izmēriem un dizaina) un konkrētam pasniedzamajam priekšmetam (rūtiņas, līnijas, nošu līnijas utt.). Sabiedrības darbinieki pastāvīgi strādā, lai modernizētu skolas tāfeles konstrukciju, uzlabotu produkcijas kvalitāti un palielinātu sortimentu. Firma izgatavo krēslus mūziķiem ar regulējamu augstumu. Jau 10 gadus strādā arī stiklinieku darbnīca. No dibināšanas laika par mūsu klientiem kļuva vairāk kā 200 mācību iestādes visā Latvijā. Lai pasūtītu mūsu produkciju, vai atrisinātu citus jautājumus (piegāde, uzstādīšana, serviss), vajag tikai piezvanit mums - atbrauks firmas pārstāvis un tālāk Jūsu problēmas būs mūsu kompetencē. Pasūtījūmus pieņemam arī pa e-pastu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGaldniecība, galdnieku darbi    Bērnu mēbeles       Galdi       Krēsli    Trauki, virtuves piederumi    Pianistu krēsli    Bāra krēsli    Puķu galdiņi    Kāju paliktņi    Taburetes Ierāmēšanas darbi Skatīt vairākTirdzniecība Pianistu krēsli Skatīt vairākStikls, stikla izstrādājumi    Stikls    Logu stikls Skatīt vairāk   Spoguļi, spoguļstikls    Dekoratīvais stikls    Matēts stikls, stikla matēšana    Tonēti spoguļi Stiklinieku darbi Skatīt vairāk   Stikla figūrgriešana    Stikla griešana    Fasāžu, balkonu un lodžiju iestiklošana    Durvju un logu stiklošana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 72062
Meklēšanas rezultātos parādīts : 688579


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Visi banneri