Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals

Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals

Skolas iela 14 (ieeja no Lāčplēša), Rīga, Latvija
(+371) 25610023
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.

Mēs izvēlamies pasaulē atzītus zīmolus, jo vēlamies saviem klientiem piedāvāt tikai kvalitatīvas lietas: Faber Castell, Nevskaya Palitra, Staedtler, C.Kreul (Solo Goya, Javana, HobbyLine), Canson, Arches, Luč, Fiskars, Kores, Clairefontaine, LeFranc & Bourgeois (Louvre, Color&Co), Derwent, Springer Pinsel, Rapina, Diamine, Meyco, Maped u.c.

Lai iepazīstinātu ar dažādiem produktiem, kas Latvijā vēl nav guvuši pietiekamu popularitāti, piedāvājam meistarklases bērniem un pieaugušajiem. Jau vairākus gadus bērnu zīmēšanas studiju vada vizuālās mākslas pasniedzēja Vivita Zuzule. Semestra noslēgumā organizējam bērnu darbu izstādi – patiesi priecīgs notikums! Kopš 2012.gada novembra galerijā katru vakaru zīmēšanas un gleznošanas meistarklases vada mākslinieks Dimitrijs Ignatovičs.

Jauno mākslinieku darbu galerija ir kā dabīgs turpinājums mākslas piederumu veikala “Zīmulis un ota” darbībai. Veikalu vadītāja Inita Baškevica saka: “Mums vienmēr ir gribējies zināt, kādi mākslas darbi top, ar to cilvēku rokām, kuri iepērkas mūsu veikalā. Kā papīrs un audekli ar otu, zīmuļu un krāsu palīdzību pārtop mākslas darbā. Tā, ikdienā sarunājoties ar mūsu klientiem, dzima ideja par galerijas izveidošanu. Galerijas galvenais uzdevums ir dot iespēju izstādīt un pārdot mākslas darbus jaunajiem un plašu atzinību vēl neguvušiem māksliniekiem. Šeit ir atrodami gan laikmetīgās mākslas, gan klasiskajās tehnikās veikti darbi. Mūsu mērķis ir kļūt par vietu, kur satiekas studenti, profesionāli mākslinieki, radoši cilvēki un vienkāršs garāmgājējs.

Regulāri piedalāmies dažādos labdarības pasākumos, un veidojam bezmaksas radošās darbnīcas Kalnciemielas tirdziņos un citos pasākumos.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPreces māksliniekiem Skatīt vairāk   Rakstāmlietas Skatīt vairāk      Zīmuļi Skatīt vairāk         Akvareļu zīmuļi          Krāsainie zīmuļi Skatīt vairāk         Mehāniskie zīmuļi          Ogles zīmuļi       Marķieri Skatīt vairāk         Flomāsteri Skatīt vairāk         Akrila marķieri          Lakas marķieri       Otas un otiņas Skatīt vairāk      Krītiņi Skatīt vairāk   Krāsas māksliniekiem       Eļļas un akrila krāsas Skatīt vairāk      Akvareļu krāsas       Auduma krāsas       Pirkstiņkrāsas       Hobiju krāsas       Guaša krāsas       Pasteļi Skatīt vairāk      Tekstila, zīda apgleznošanas krāsas Skatīt vairāk   Papīri māksliniekiem Skatīt vairāk      Akvareļu papīrs       Rokdarbu papīrs       Biroja papīrs       Rasēšanas papīrs       Zīmēšanas papīrs Skatīt vairāk      Kartons, kartona izsrtādājumi          Pelēkais kartons    Audekli gleznošanai Skatīt vairāk   Molberti Skatīt vairāk   Paletes Preces hobijiem Skatīt vairāk   Preces filcēšanai    Preces kaligrāfijai    Preces dekupāžai Skatīt vairāk   Floristikas materiāli Skatīt vairākKancelejas preces Skatīt vairāk   Dzēšgumijas    Līme    Līmlentes    Skavotāji    Caurumotāji    Kniedētāji    Struktūrpastas    Struktūrgēli Piederumi zīmēšanai Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22529
Meklēšanas rezultātos parādīts : 307278


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Visi banneri