Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Otrā Elpa, labdarības veikals

Otrā Elpa, labdarības veikals

Marijas iela 8, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 27730302
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Labdarības veikals „Otrā Elpa” ir veids, kā piesaistīt nepieciešamos līdzekļus labdarības projektu atbalstam. Tas ir ne tikai veikals, kurā iegādāties privātpersonu un organizāciju ziedotas oriģinālas un praktiskas lietas (jaunas un lietotas) par ļoti zemām cenām, bet arīdzan sociāla platforma, kur tiek rīkotas labdarības izsoles, koncerti, lekcijas, radošās darbnīcas u.tml., tādējādi pievēršot sabiedrības uzmanību vides saudzēšanas, labdarības un sociālās atbildības jautājumiem. Mūsu misija ir veicināt sociālo vērtību izpratni, pozitīvas sociālās izmaiņas, vides saudzēšanu, kā arī būt par sabiedrības izvēlētu starpnieku labdarības projektu īstenošanā.Veikala plauktus nepilda pasūtījumi no rūpnīcām, bet gan ikviens no mums! Katram mājās mēdz būt kas nevajadzīgs, kas citam var izrādīties vēl itin noderīgs. Mantu ziedojumi ļauj uzsākt labo darbu virpuli.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSabiedriskas organizācijas, Fondi Labdarības organizācijas Skatīt vairākLietotas mantas, apģērbs, pieņemšana Skatīt vairākVeikali Skatīt vairākTirdzniecība Skatīt vairākApģērbi, Apavi, Aksesuāri Skatīt vairāk   Jostas    Somas un somiņas Skatīt vairāk   Lietussargi    Cepures    Bižutērija Grāmatas, grāmatnīcas Skatīt vairākVD, CD, VHS, kasetes, plates (Audio un video ieraksti) Skatīt vairākInterjera priekšmeti Trauki, virtuves piederumi Skatīt vairākRotaļlietas Skatīt vairākSporta un tūrisma preces Elektropreces
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 70366
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1178587


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Visi banneri