Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals

Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals

Meža iela 4, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67616146 - Veikals Meža ielā 4
(+371) 25610023 - Veikals Skolas ielā 18
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.

Mēs izvēlamies pasaulē atzītus zīmolus, jo vēlamies saviem klientiem piedāvāt tikai kvalitatīvas lietas: C.Kreul (Solo Goya, Javana, HobbyLine, el Greco, Home Design), Royal Talens (van Gogh, Amsterdam, Rembrandt), Springer Pinsel, Faber Castell, Nevskaya Palitra, Staedtler, Canson, Arches, Luč, Kores, Derwent,  Rapina, Diamine, Meyco, Maped u.c.

Lai iepazīstinātu ar dažādiem produktiem, kas Latvijā vēl nav guvuši pietiekamu popularitāti, piedāvājam meistarklases bērniem un pieaugušajiem. Jau vairākus gadus bērnu zīmēšanas studiju vada vizuālās mākslas pasniedzēja Vivita Zuzule. Semestra noslēgumā organizējam bērnu darbu izstādi – patiesi priecīgs notikums! Kopš 2012.gada novembra galerijā katru vakaru zīmēšanas un gleznošanas meistarklases vada mākslinieks Dimitrijs Ignatovičs. Tāpat organizējam dažādas meistarklases un nodarbības pie māksliniekiem A. Agadžanjana, A. Ņeberekutina, F.J. Mendoza u.c.

Jauno mākslinieku darbu galerija ir kā dabīgs turpinājums mākslas piederumu veikala “Zīmulis un ota” darbībai. Veikalu vadītāja Inita Baškevica saka: “Mums vienmēr ir gribējies zināt, kādi mākslas darbi top, ar to cilvēku rokām, kuri iepērkas mūsu veikalā. Kā papīrs un audekli ar otu, zīmuļu un krāsu palīdzību pārtop mākslas darbā. Tā, ikdienā sarunājoties ar mūsu klientiem, dzima ideja par galerijas izveidošanu. Galerijas galvenais uzdevums ir dot iespēju izstādīt un pārdot mākslas darbus jaunajiem un plašu atzinību vēl neguvušiem māksliniekiem. Šeit ir atrodami gan laikmetīgās mākslas, gan klasiskajās tehnikās veikti darbi. Mūsu mērķis ir kļūt par vietu, kur satiekas studenti, profesionāli mākslinieki, radoši cilvēki un vienkāršs garāmgājējs.” 

Kopš 2018.g. maija sākusi darboties arī galerija Meža ielā 4, kur atšķirībā no Skolas ielas ir mainīgās izstādes. Mākslinieki ir aicināti veidot personālizstādes vai grupu izstādes mūsu mājīgajā galerijā.

Regulāri piedalāmies dažādos labdarības pasākumos, un veidojam bezmaksas radošās darbnīcas tirdziņos un citos pasākumos.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslas saloni un galerijas    Gleznošanas meistarklases Skatīt vairākPreces māksliniekiem Skatīt vairāk   Rakstāmlietas       Zīmuļi          Akvareļu zīmuļi          Krāsainie zīmuļi          Mehāniskie zīmuļi          Ogles zīmuļi       Marķieri          Flomāsteri          Akrila marķieri          Lakas marķieri       Otas un otiņas       Krītiņi    Krāsas māksliniekiem       Eļļas un akrila krāsas       Akvareļu krāsas       Auduma krāsas       Pirkstiņkrāsas       Hobiju krāsas       Guaša krāsas       Pasteļi       Tekstila, zīda apgleznošanas krāsas    Papīri māksliniekiem       Akvareļu papīrs       Rokdarbu papīrs       Biroja papīrs       Rasēšanas papīrs       Zīmēšanas papīrs       Kartons, kartona izsrtādājumi          Pelēkais kartons    Audekli gleznošanai    Molberti    Paletes Preces hobijiem    Preces filcēšanai    Preces kaligrāfijai    Preces dekupāžai    Floristikas materiāli Kancelejas preces    Dzēšgumijas    Līme    Līmlentes    Skavotāji    Caurumotāji    Kniedētāji    Struktūrpastas    Struktūrgēli Piederumi zīmēšanai
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 11451
Meklēšanas rezultātos parādīts : 342444


Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Visi banneri