Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Credo, autoskola

Credo, autoskola

Aspazijas bulvāris 32 - 314, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67220800
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Autoskola "Credo" ir dibināta 2001. gadā, 10 gadu laikā apmācot vairāk nekā 21 000 autovadītāju. "Credo" piedāvā apgūt 10 auto vadīšanas kategorijas, garantējot profesionālu, uz rezultātu vērstu attieksmi, kā arī izdevīgākās cenas. "Credo" vīzija ir kļūt par vadošo Latvijas autoskolu, pamatojot savu uz darbību uz saukli "Mūsu kvalitāte ir Jūsu drošība!"

Lielākā autoskola Latvijā!
Tu iegūsi labāko servisu par labāko cenu!

  • Mūsu autoskolā nav slēpto izmaksu.
  • Teorijas eksāmenā ir 30 jautājumi.
  • Noslēdzot līgumu, apmācības var veikt 3 gadus bez papildus izmaksām,
  • praktiskā braukšana 5,00 Ls (akadēmiskā stunda).
  • apmācības ilgums: no 5 nedēļām līdz 2 mēnešiem.
  • autoskolai ir noslēgts līgums ar autoklubu "SOS" - tāpēc katrs kursants bez maksas kļūst par autokluba "SOS" biedru.
  • visi mūsu kursanti saņem dāvanu - īpaši izveidotu bezmaksas apmācības datorprogrammu patstāvīgai apmācībai.
  • autoskola organizē medicīnisko komisiju un pirmās palīdzības kursus, kuri notiek uz vietas.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoskolas    Kategorija A       Kategorija A, teorijas kurss       Kategorija A, braukšanas apmācība    Kategorija A1       Kategorija A1, teorijas kurss       Kategorija A1, braukšanas apmācība    Kategorija B       Kategorija B, teorijas kurss       Kategorija B, braukšanas apmācība    Kategorija BE       Kategorija BE, teorijas kurss       Kategorija BE, braukšanas apmācība    Kategorija C       Kategorija C, teorijas kurss       Kategorija C, braukšanas apmācība    Kategorija C1       Kategorija C1, teorijas kurss       Kategorija C1, braukšanas apmācība    Kategorija CE       Kategorija CE, teorijas kurss       Kategorija CE, braukšanas apmācība    Kategorija D       Kategorija D, teorijas kurss       Kategorija D, braukšanas apmācība    Kategorija D1       Kategorija D1, teorijas kurss       Kategorija D1, braukšanas apmācība    Kategorija DE       Kategorija DE, teorijas kurss       Kategorija DE, braukšanas apmācība    Kategorija E       Kategorija E, teorijas kurss       Kategorija E, braukšanas apmācība Autovadītāju apmācība    Braukšanas kursi    Medicīniskā komisija    Pirmās palīdzības kursi    Teorija un praktiskā apmācība braukšanā Izglītības un apmācību centri, dažādas skolas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36712
Meklēšanas rezultātos parādīts : 700864


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Visi banneri