Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs

Aleksandra, sauna - atpūtas centrs

Stabu iela 49/2, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 29233087
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Vienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā.
Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu (ūdens temperatūra sastāda 30С).
SPA mini-baseins džakuzi 8 personām ar ūdens temperatūru +37С.
Esam pārliecināti, ka Jums patiks mūsu mājīgas banketu zāles ar ērtiem ādas dīvāniem, DVD, MP3 Sound System, KARAOKE, LIELA PLAZMAS TV (kabeļtelevīzija, lielā Baltcom pakete), mūzikas centriem, gaismas efektiem.

Visas telpas aprīkotas ar mūsdienu ventilācijas sistēmu ar gaisa uzsildīšanu vai dzesēšanu un siltajām grīdām.
Pēc Jūsu vēlēšanās var uzklāt viesu un svētku galdus.

 

Pakalpojumi

 

Aleksandra 1

  • Baseins ar kaskādi, hidromasāžu, mūsdienīgu ūdens filtrēšanas sistēmu (ūdens temperatūra +30C)
  • Banketu zāle ar karaoke, gaismas efektiem, kabeļtelevīziju, DVD, MP3 Sound System, mūzikas centru, kurā komfortabli var izvietoties 15 cilvēki
  • Atpūtas istabas
  • Kondicionieri
  • Siltās grīdas
  • Autostāvvieta
  • Darba laiks 00-24

 

Aleksandra 2

  • SPA mini-baseins džakuzi 8 cilvēkiem (ūdens temperatūra +37C)
  • Banketu zāle ar karaoke, gaismas efektiem, kabeļtelevīziju, DVD, MP3 Sound System, mūzikas centru, kurā komfortabli var izvietoties 10 cilvēki
  • Atpūtas istabas
  • Kondicionieri
  • Siltās grīdas
  • Autostāvvieta
  • Darba laiks 00-24
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirts, sauna, relaksācijas un atpūtas telpa Skatīt vairāk   Pirtis    Atpūtas telpas    Saunas    Baseini       Baseini ar kaskādi       Džakuzi       SPA hidromasāžas baseini Telpu noma    Banketu zāles un telpas svinībām       Karaoke       Pasākumu organizēšana Pirts procedūras    Pirts un SPA procedūras Autostāvvietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 45675
Meklēšanas rezultātos parādīts : 843257


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Visi banneri