Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde

Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde

Rīgas iela 67, Jelgava, Latvija, LV-3004
(+371) 27039644
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

"Čau, čau, brālīti!

Čau, čau, māsiņa!
Ja esi viena līdz piecu gadu vecs bērniņš, tad saki saviem vecākiem,
ka gaidu Tevi no 1. jūnija Jelgavā, Pumpura ielā 2a, lai mēs varētu kopā brokastot,
pusdienot un ieturēt launagu, spēlēties īpaši iekārtotās un gaišās telpās,
pastaigāties svaigā gaisā, mazliet pablēņoties, rotaļām spēkus atgūt
diendusā, un pats galvenais, tad, kad Tev būs dzimšanas diena, kopā
ēst gardo torti!
...mieru, tikai mieru, ar mani Tev nebūs garlaicīgi!
Tavs draugs Karlsons! "

No 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes. Par pakalpojumu ir iespēja nokārtot valsts līdzfinansējumu, ja bērniņš ir no pusotra līdz piecus gadus vecs.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKarlsons (Bērnu uzraudzības, pieskatīšanas centri)    Pirmsskolas izglītības iestādes    Bērnudārzs Jelgavā (Bērnudārzi, Pirmsskolas izglītība)    Privātās pirmsskolas izglītības iestādes    Aukle Jelgavā (Aukles pakalpojumi)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 28092
Meklēšanas rezultātos parādīts : 151930


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Visi banneri