Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse

Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse

Andreja Pormaļa iela 25, Jēkabpils, Latvija
(+371) 26161282
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Dievišķās kārtības atjaunošana cilvēkā.

Garīgā dziedniecība pēc P. Elkunoviča metodes, kad seansa laikā tiek noņemti enerģētiskie bloki un sakārtots cilvēka fiziskais ķermenis. 

Reiki mācība ir sena dziedniecības sistēma, kas palīdz uzlabot veselību un nostiprināt to.

Veselības sakārtošana un iespēja paskatīties uz savu dzīvi un iespējām no gaišās puses. 

Pusdārgakmeņu rotu radīšana. Šajā procesā savienojas akmeņu neatkārtojamā enerģija, radošā un dziednieces enerģija.

Sirds mīlestība un katra pusdārgakmeņa neatkārtojamā enerģija rada brīnumus - izgaismo Jūsu personību, sargā, saules gaismā izceļ senās pieredzes, nomierina, dot enerģiju. Kad rota vēlas izgaismot Jūsu personības šķautnes nav nozīmes ne horoskopam, ne krāsai, ne gadalaikam, ne gadsimtam... 

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNetradicionālā medicīna Skatīt vairāk   Reiki terapija    Reiki apļi    Reiki apmācība Ajūrvēda    Ajūrvēdas masāžas Garīgā dziedniecība pēc P. Elkunoviča metodes (Netradicionālā medicīna) Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos Greiza iegurņa korekcija Dārgakmeņi Muguras taisnošana Spēka rotas, rotu spēks Psiholoģiskā palīdzība Seansi Krelles Rotas Dāvanas Akmens rotas Kristāli Pusdārgakmeņi Rotu darbnīcas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 75554
Meklēšanas rezultātos parādīts : 106333


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Visi banneri