Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca

Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca

Staļģenes iela 77, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 29439344
(+371) 29236404
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Labdien! Paldies, ka ienācāt šajā lapā. Mani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu. 

Saviem darbiem izmantoju gan granīta laukakmeni - oriģinālāko un skaistāko no Latvijā pieejamiem akmens veidiem, gan arī zāģētas akmens plāksnes- gan no Somijas, Zviedrijas.  No tiem top akmens kapu pieminekļi, apmales, skulptūras, dārza mēbeles, strūklakas, dažādi dizaina priekšmeti.  Visi darbi tiek kalti manā darbnīcā, Staļģenes ielā 77, Jelgavā.

 Tas īsumā.. Brauciet un skatieties, zvaniet! Laipni lūgti uz darbnīcu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmens apstrāde Skatīt vairāk   Granīts Skatīt vairāk      Granīta apstrāde       Granīta pieminekļi Skatīt vairāk      Granīta apmales, izgatavošana Skatīt vairāk   Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana    Akmens soli un galdi Skatīt vairāk   Akmens mēbeles dārzam    Akmens virsmas un palodzes Skatīt vairāk   Akmens izlietnes Skatīt vairāk   Akmens griešana, pulēšana, termoapstrāde    Kapu apmales Skatīt vairākLaukakmeņi Skatīt vairāk   Laukakmens pieminekļi Skatīt vairākAkmeņkaļi Skatīt vairākStrūklakas Dārza skulptūras un vides objekti Skatīt vairākAkmens plāksnes Akmens mēbeles dārzam Skatīt vairākAkmens izstrādājumi Akmens apdare kamīniem Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 41742
Meklēšanas rezultātos parādīts : 470739


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Visi banneri